به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در دهمین جلسه این ستاد گفت: طرح محله پیشران شهر پیشرفته با تشکیل هستههای امر به معروف و نهی از منکر محلهمحور با همکاری معاونت اجتماعی و مطالبهگری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر به صورت پایلوت در شهرکرد اجرا میشود.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی محمدی، افزود: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و رساندن جایگاه امر به معروف به شأن واقعی آن و زمینهسازی مشارکت مردم در تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی، زمینهسازی مشارکت مردم در کمک به دولت و حاکمیت و کمک در تحقق شاخصهای پیشرفت به صورت محلهمحور از اهداف طرح محلهمحور ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در استان است.
معاون مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تصریح کرد: در این طرح سلامت و پیشرفت در حوزه بهداشت، پیشگیری و درمان از شاخصههای پیشرفت و توسعه یک محله است و جهاد پیشرفت، مدرسه پیشرفت، نشاط و پیشرفت، رسانه پیشرفت و دولت پیشرفت عناوین شاخصهای دیگر پیشرفت و توسعه در این طرح است.
محمدی تشریح کرد: نهادها و دستگاههای تخصصی از جمله علوم پزشکی در سلامت و پیشرفت، کمیته امداد و بهزیستی در عرصه جهاد پیشرفت و نهضت محرومین، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی در عرصه مدرسه پیشرفت، شهرداری و ورزش و جوانان در عرصه نشاط و پیشرفت، صدا و سیما در رسانه و پیشرفت و فرمانداری در عرصه دولت و پیشرفت فعال خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه مهمترین حوزه در همکاری حوزه مسئولان است، ادامه داد: دستگاههای پشتیبان از جمله سپاه پاسداران و نیروهای مقاومت بسیج در عرصه اطلاعرسانی و مشارکت در جذب افراد، نیروی انتظامی در همکاری با کلانتریهای محلی برای معرفی افراد و رابطین همچنین همکاری در استعلامات و اعزام و معرفی اساتید مرتبط و استانداری در زمینه معرفی طرح به دستگاههای مربوطه جهت مشارکت، اداره کل تبلیغات اسلامی و امور مساجد در معرفی و مشارکت در تکمیل طرح همکاری خواهند داشت.
نماینده، ولی فقیه در استان هم در این نشست گفت:احیاگر بودن یک دغدغه مهم است و این مهم نباید به جلسات تشریفاتی ختم و باید در عاملیت به معروف و ناهیت در منکر اجرایی شود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام با اشاره به اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در حال یک خودیابی است، گفت: ستاد استان نیز حرکت خوبی را آغاز کرده و اخیراً صداهای امیدوارکنندهای به گوش میرسد که بیانگر بیداری بوده و قانون امر به معروف و نهی از منکر یکی از نشانههای بیداری است.
نماینده، ولی فقیه در استان بیان کرد: براساس قانون امر به معروف و نهی از منکر، این ستاد اختیارات و جایگاه قانونی دارد و مصوبات آن باید عملیاتی و پیگیری شود، با این قانون دست ستاد برای مطالبهگری از مسئولان و استفاده از ظرفیت مردمی باز خواهد بود.
نکونام با اشاره به اینکه باید جامعه را در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر فعال کنیم، تصریح کرد: طرح اجرای محلهمحور امر به معروف و نهی از منکر یکی از مواردی است که در استان لازم بود و این امر الهی باید از متن مردم بجوشد و فراگیر شود.
وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر باید محلهمحور اجرا شود چراکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در همه دستگاهها، نهادها و ادارات نمایندگانی دارد، اما در گسترش این فرهنگ موفق نبودهاند و جز از طریق محلهمحوری نمیتوان فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را نهادینه کرد.
نماینده، ولی فقیه در استان افزود: طرح محلهمحور شهرکرد که با تقسیم این شهر به ۴۰ محله انجام میشود راهکار مناسبی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر است و این طرح باید تکامل یابد و به صورت یک طرح جامع تکمیل، تصویب و اجرا شود.