کرونا در فارس همچنان جان می گیرد
۲۷۹ بیمار مبتلا به کرونا در استان فارس به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۸۶۷ هزار و ۳۲۳ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، ۲۵۱ هزار و ۹۷۷ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
دکتر عبدالرسول همتی افزود: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۹۸ هزار و ۶۰۳ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۱۴ هزار و ۳۳۸ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۲۶۶ هزار و ۳۱۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
وی، مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند را نیز هزار و ۸۲۸ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۲۷۹ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
دکتر همتی با اعلام جان باختن ۲۷ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را ۴ هزار و ۳۱۴ اعلام کرد.
معاون بهداشت دانشگاه همچنین از بهبودی ۲۴۰ هزار و ۹۰۷ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
اعلام آمار تجمعی جانباختگان کووید۱۹ از ابتدای شیوع تاکنون در فارس
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام آمار جانباختگان از ابتدای شیوع کرونا تا کنون به تفکیک شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: از مجموع جانباختگان کووید۱۹، شیراز با هزار و ۹۷۳ مورد در رتبه نخست بوده است؛ دیگر آمار نیز مزبوط به مرودشت با ۳۰۱ مورد، کازرون ۲۴۰ مورد، داراب ۱۱۴ مورد، آباده ۱۰۷ مورد، ممسنی ۹۲ مورد، اقلید ۷۰ مورد، استهبان ۶۲ مورد، لامرد ۵۸ مورد، نی ریز ۵۶ مورد، فیروزآباد ۵۵ مورد، کوار ۵۴ مورد، سپیدان ۴۵ مورد، قیر و کارزین ۳۸ مورد، زرقان و خرامه هرکدام ۳۷ مورد، کوهچنار ۳۶ مورد، خرمبید و رستم هرکدام ۳۳ مورد، ارسنجان ۳۰ مورد، زرین دشت ۲۹ مورد، سروستان ۲۸، بوانات ۲۷ مورد، بیضا ۲۵ مورد، پاسارگاد ۲۳ مورد، مهر ۱۸ مورد، فراشبند ۱۰ مورد، بختگان ۶ مورد و سرچهان ۲ مورد بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه بیان کرد: با توجه به تصمیم گیری ستاد اقامه نماز کشور، در تمام شهرها به رنگ های مختلف نماز عید فطر با شرایط مختلف اقامه خواهد شد؛ بدین صورت که در شهرهای قرمز و نارنجی نماز عید فطر باید در فضای باز انجام شود، اما لازم است در تمامی شهرها بدون در نظر گرفتن رنگ، شیوه نامه های بهداشتی به طور جدی رعایت شود.
دکتر همتی از روزه داران خواست تا در صورت شرکت در آئین اقامه نماز عید سعید فطر، ماسک بزنند، فاصله فیزیکی را حفظ کنند، از خوردن و آشامیدن در محل های اقامه نماز خودداری کنند و مواد ضدعفونی به همراه داشته باشند.
وی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، از نمازگزاران خواست نسبت به رعایت شیوه نامه های های بهداشتی پایبند باشند، و به عنوان یک بازرس بهداشتی نیز نسبت به این امر، توجه داشته باشند.