پخش زنده
امروز: -
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: چند فضای تجمیعی دیگر برای اجرای واکسیناسیون عمومی در نظر گرفته شده و به زودی اردوگاه شهید باهنر نیز به این منظور استفاده می شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر علیرضا زالی، هدف از راه اندازی مراکز تجمیعی را تسریع فرایند واکسیناسیون، بهبود دسترسی شهروندان و ایجاد تسهیلات رفاهی برای سالمندان برشمرد که با همکاری فرمانداری و شهرداری در مناطق مختلف اجرا میشود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران واکسیناسیون را یک کار ملی برشمرد و گفت: تمام دستگاههای اجرایی در این کار مشارکت و همکاری دارند تا با استفاده از فضاهای جدید و جلوگیری از ازدحام کار واکسیناسیون به نحو احسن انجام شود. با همکاری فرمانداری و شهرداری منطقه سرای محله جماران و همچنین چند فضای تجمیعی دیگر نیز برای اجرای واکسیناسیون این افراد در نظر گرفته شده است و به زودی اردوگاه شهید باهنر نیز به صورت واکسیناسیون خودرویی به مدار این مراکز اضافه میشود.
وی از افزایش تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا تا انتهای هفته در سطح پایتخت خبر داد و عنوان کرد: با همکاری شهرداری، آموزش و پرورش و سایر ارگانها انجام میشود.
آقای زالی با تأکید بر اینکه سهمیه افراد در گروههای سنی محفوظ است خاطرنشان کرد: سالمندانی که به هر دلیلی در بازه زمانی اعلام شده نتوانستند واکسیناسیون را انجام دهند نگران نباشند و در روزهای آینده میتوانند با مراجعه به مراکز تخصیص یافته واکسن دریافت کنند.
وی با اشاره به ثبت نام حدود ۴۷ هزار نفر در سامانه کشوری ثبت واکسیناسیون کرونا از شهروندان تهرانی خواست به سامانه salamat.gov.ir مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنند تا در نوبت واکسن قرار گیرند و با برنامه زمان بندی شده برای واکسن مراجعه کنند.
بیش از 4 میلیون 500 هزار نفر تهرانی در سامانه سیب ثبت نشدند
دکتر زالی ضمن ابراز تأسف از پوشش حداقلی سامانههای الکترونیک سلامت در استان تهران گفت: هنوز 4 میلیون و 500 هزار نفر از شهروندان تهرانی در سامانه سیب ثبت نشدند که اکثر آنان در مناطق شمال و شمال شرق تهران ساکن هستند. اطلاعات تعداد زیادی از سالمندان ساکن منطقه شمیرانات در سامانه سیب ثبت نشده است و ۷ هزار و 600 سالمند بالای ۸۰ سال در این منطقه ساکن هستند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران مشارکت شهروندان تهرانی در ثبت اطلاعاتشان در سامانه کشوری واکسیناسیون کرونا را فرصت خوبی برای تکمیل سامانه الکترونیک سیب در تهران برشمرد و تصریح کرد: امیدواریم تا در آینده این سامانه بتواند به عنوان سامانه جامعی برای رصد سلامت همشهریان بهره برداری شود. از هفته آتی واردات واکسن به کشور شتاب میگیرد و سهمیه مکفی برای گروههای سنی پرخطر که افراد بالای ۶۰ سال هستند تأمین میشود.
آقای دکتر زالی افزود: حدود ۱۳ میلیون نفر از جمعیت کشور جزو گروههای پرخطر قرار دارند. در استان تهران نیز یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت بالای ۶۰ سال هستند که ۱۷۲ هزار نفر آنان را سالمندان بیش از ۸۰ سال تشکیل میدهند. تهران هنوز از نظر عملکردی قرمز است. هم اکنون 7 هزار و 600 بیمار کرونایی در بیمارستانهای تهران بستری هستند و هزار و ۱۲۰ بیمار کرونایی جدید دیروز در تهران بستری شدند.
راه اندازی سه مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شمیرانات
آقای ایمان عموزاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شمیرانات نیز خاطرنشان کرد: سه مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شمیرانات راه اندازی شده است. این مراکز در سرای محله جماران، مدرسه نور قائم در شهرک شهید محلاتی و هنرستان ادب در انتهای خیابان شریعتی راه اندازی شدند و سالمندان بالای ۸۰ سال با مراجعه به این مراکز واکسن کرونا را دریافت میکنند.
وی، هدف از راه اندازی این مراکز تجمیعی را جلوگیری از تجمع و ازدحام افراد در مراکز بهداشتی عنوان کرد و گفت: علاوه بر سن بالا و در خطر بیماری بودن، نیازمند تسهیلات رفاهی نیز هستند. به طور متوسط روزانه ۷۰۰ نفر از سالمندان برای تزریق واکسن به این سه مرکز تجمیعی مراجعه میکنند.
آقای عموزاده خاطرنشان کرد: در مراکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا یک پزشک و اورژانس ۱۱۵ علاوه بر همکاران مراقب سلامت و مسؤول تزریق واکسن مستقر هستند تا در صورت بروز عوارض احتمالی در سالمندان واکسینه شده خدمات درمانی و مراقبتهای لازم از آنان انجام شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در خاتمه به سالمندان توصیه کرد: هموطنان پس از تزریق واکسن حداقل ۳۰ دقیقه در همان محل حضور داشته باشند تا در صورت بروز عوارض کوتاه مدت آنی تحت مراقبت قرار گیرند.