پخش زنده
امروز: -
رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد گفت: با تلاش شورای حل اختلاف ۳۱ مستقر در زندان، زندانی محکوم به قصاص نفس با اخذ رضایت اولیای دم از چوبه دار رهایی یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا حداد اظهار داشت: با پیگیری و تلاشهای مضاعف کارکنان شورای حل اختلاف ۳۱ مستقر در زندان و حضور نماینده مردم شریف شهرستانهای یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، در اقدامی خداپسندانه ماه مبارک رمضان، اولیای دم از اجرای حکم زندانی محکوم به قصاص نفس گذشت کردند.
وی افزود: گذشت و بخشش، رضایت خداوند را در پی دارد و از سنتهای حسنه است که شرع مقدس و مقررات ما بر آن تاکید دارد.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان با اشاره به ارزش و مرتبه بسیار والای صلح و سازش و تاکید بر این موضوع در آیات و روایات متعدد تصریح کرد: مجموعه شوراهای حل اختلاف استان تمام توان و ظرفیت خود را برای تبیین و ترویج فرهنگ صلح و سازش به کار گرفته است.
حداد با تقدیر از زحمات و تلاشهای اعضای شوراهای حل اختلاف مستقر در زندانهای استان در حل و فصل دعاوی و اختلافات از طریق صلح و سازش اظهار داشت: تلاش این مجموعه، در راستای ترویج فرهنگ عفو و گذشت در جامعه، اقدامی ستودنی و بسیار ارزشمند و اثرگذار است و تاکنون منتهی به اخذ رضایت بسیاری از شکات گردیده که موجبات آزادی بسیاری از افراد در زندان فراهم شده است.
گفتنی است این پرونده، اولین پرونده قتل عمد محکوم به قصاص محسوب میشود که از ابتدای سال جاری تاکنون در استان یزد با رضایت اولیای دم به مصالحه ختم شده است.