پخش زنده
امروز: -
اعتبارات هزینه ای تخصیص داده شده به کهگیلویه و بویراحمد بعد از عید فطر بین نه شهرستان توزیع می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار این استان در جلسه شورای اداری با اشاره به اینکه ۲۳دستگاه اجرایی استان تابع اعتبارات این بودجه هستند گفت: بودجه امسال که پنج اردیبهشت مصوب شده هزارو ۶۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به پارسال ۷۲ درصد افزایش داشته است.
حسین کلانتری افزود: علاوه بر این در بخش محرومیتزدایی هم ۵۰۰ میلیارد تومان به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شد.
وی با اشاره به موضوع مهم سال تولید و پشتیبانی و مانع زداییها گفت: حوزه اقتصادی استان فعال بوده و طرحهای مهمی با مجموعه وزارت کار و همچنین تامین اجتماعی در دستور کار داریم که یکی از آنها بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی در دهدشت است و با وزارت کار اختصاص ۳۳۵ میلیارد تومان تفاهمنامه امضا کردهایم.
کلانتری افزود: همچنین ۳۷ هزار میلیارد تومان به حوزه معادن اختصاص یافته که ۱۵ هزار میلیارد تومان آن جذب شده و از صندوق توسعه ملی نیز مجوز پرداخت ۲۲۵ میلیون یورو اخذ شده است.
وی با بیان اینکه بازسازی شهر زلزلهزده سی سخت از جمله کارهای مهم این استان است گفت: به غیر از اعتبارات مصوب اعتبارات اضافی نیز برای این شهرستان در نظر گرفته شده که مردم باید در این خصوص همکاری کنند.
استانداردر ادامه با هشدار جدی به برخی مدیران گفت: هر مدیری که بخواهد کار انجام دهد و ارائه خدمت را زمین بگذارد با چنین مدیری برخورد خواهیم کرد و پرونده این مدیر را طوری خواهیم نوشت که در هیچ دولتی از چنین مدیری استفاده نشود.
کلانتری افزود: در کل استان هزار و ۴۲۹ طرح عمرانی داریم که باید پیگیری و مشکلات آنها برطرف شود.
وی همچنین تذکراتی درخصوص ترددها به استان داد و گفت: از ۲۱ تا ۲۵ اردیبهشت محدودیت جدی تردد اعمال میشود و هر مسافری از هر جای ایران، حق ورود به شهرهای کهگیلویه و بویراحمد را ندارد.
کلانتری گفت: نیروی انتظامی، راهداری و فرمانداران کمیتهای تشکیل دهند و ورودی شهرها را مدیریت کنند تا هیچ مسافری وارد استان نشود.
وی افزود: تا زمان برگزاری انتخابات چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هر هفته ورودی شهرها را بر روی مسافران میبندیم و این وضعیت ادامه دارد چرا که تازه از وضعیت قرمز وارد وضعیت نارنجی شدهایم.
استاندار گفت: به بازاریان و کسبه اجازه فعالیت داده شده، اما باید دستورالعملها را رعایت کنند و اگر کسی رعایت نکرد تا سه هفته کسبه این افراد پلمب میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم گفت: امسال برای آب روستایی و عشایری۵۵ میلیارد تومان وراه روستایی نیز ۶۰میلیارد تومان پیش بینی شده است.
شهابی افزود: ۴۳۸میلیارد تومان اعتبارات هزینهای تخصیص داده شده که بعد از عید فطر این اعتبارات عمرانی بین نه شهرستان توزیع خواهد شد.
جمالی معاون سیاسی و امنیتی استاندار نیز با بیان اینکه سه اتنخابات ۲۸خرداد در استان برگزار میشود گفت: امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت چهار رکن اصلی انتخابات هستند که باید با همکاری مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور به نحو مطلوب اجرا شود.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی نماینده، ولی فقیه در استان هم حضور حداکثری مردم در انتخابات را موجب یاس دشمنان دانست و گفت: برگزاری انتخابات سالم و به دور از حاشیه، وظیفه همه دستگاهای اجرای است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم با بیان اینکه خوشبختانه کرونا روند نزولی خود را از ۲ هفته قبل شروع شده گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون ۲۶۵ هزار نفر به کلینیکها بیمارستانها و درمانگاهها مراجعه کردند.
یزدانپناه با اشاره به اینکه ۱۶۳ نفر در بیمارستانهای استان بستری هستند که ۲۶ نفر از آنها کرونای قطعی دارند افزود: دیروز ۲ نفر بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند که تعداد فوتیها به ۶۲۶ نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه بیشترین شیوع ویروس کرونا در لنده و کمترین در دنا بوده است ادامه داد: ۲۷ هزار دوز واکسن وارد استان شده که تاکنون ۲۳ هزار واکسن تزریق شده است.