مبلغ فطریه رمضان ۱۴۰۰ از سوی مراجع تقلید اعلام شد
میزان زکات فطره ۱۴۰۰ از سوی دفاتر مقام معظم رهبری و حضرات آیات مراجع تقلید ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری همدانی، سیدمحمدعلی علوی گرگانی، لطفالله صافی گلپایگانی، جعفر سبحانی و حسین وحید خراسانی مشخص شد.
دفتر آیت الله العظمی خامنه ای:
گندم: ۲۰ هزار تومان
برنج: بر اساس قیمت محل زندگی روزه دار
مبلغ فطریه ۱۴۰۰ از سوی آیتالله سیستانی
از آنجا که میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد بیست و یک (۲۱) هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی یکصد (۱۰۰) هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیر ایرانی، هفتاد و پنج (۷۵) هزار تومان تعیین شده است.
مبلغ فطریه ۱۴۰۰ از سوی آیتاللهالعظمی ناصر مکارم شیرازی
زکات فطره قوت غالب گندم ۲۰ هزار تومان
زکات فطره قوت غالب برنج ۷۰ هزار تومان
کفاره روزه غیر عمد ۵ هزار تومان
کفاره روزه عمد ۳۰۰ هزار تومان
مبلغ فطریه ۱۴۰۰ از سوی آیتاللهالعظمی حسین نوری همدانی
بر اساس اعلام دفتر آیتاللهالعظمی حسین نوری همدانی زکات فطره قوت غالب گندم ۲۰ هزار تومان و زکات فطره قوت غالب برنج ۷۵ هزار تومان است.
مبلغ فطریه ۱۴۰۰ از سوی آیتاللهالعظمی محمدعلی علوی گرگانی
بر اساس اعلام دفتر آیتاللهالعظمی حسین نوری همدانی زکات فطره قوت غالب گندم ۲۰ هزار تومان و زکات فطره قوت غالب برنج ۱۰۰ هزار تومان است.
مبلغ فطریه ۱۴۰۰ از سوی آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی
بر اساس اعلام دفتر آیتاللهالعظمی حسین نوری همدانی زکات فطره مبلغ معادل یک صاع (سه کیلوگرم) گندم یا برنج است.
مبلغ فطریه ۱۴۰۰ از سوی آیتاللهالعظمی سبحانی
بر اساس اعلام دفتر آیتاللهالعظمی حسین نوری همدانی زکات فطره یک صاع (که تقریبا سه کیلو) گندم یا برنج یا جو یا خرما یا کشمش یا ذرت است.
مبلغ فطریه ۱۴۰۰ از سوی آیتاللهالعظمی وحید خراسانی
بر اساس اعلام دفتر آیتاللهالعظمی حسین نوری همدانی زکات فطره قوت غالب گندم ۲۰ هزار تومان و زکات فطره قوت غالب برنج ۷۵ هزار تومان است؛ بنابراین گزارش از غروب شب عید فطر میتواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلّف باید فطریه را پیش از نماز عید بدهد، اما اگر نماز عید نمیخواند میتواند دادن فطریه را تا ظهر تأخیر بیاندازد و در صورتی که دسترسی به فقیر دارد کنار گذاشتن فطریه، کافی نیست؛ اما اگر تا ظهر دسترسی به فقیر نداشت، فطریه را کنار بگذارد و هرگاه دسترسی پیدا کرد به فقیر بدهد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمیشود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.