راه عبور از اوج بار تابستان
لزوم بهره گیری بهینه از وسایل برقی
بهرهگیری از وسایل برقی در زمان مناسب، راه عبور از اوج بار تابستان است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهره برداری و سخنگوی شرکت برق منطقهای استان فارس بر لزوم بهره گیری بهینه از وسایل برقی به ویژه در روزهای گرم پیش رو تاکید کرد و گفت:بهرهگیری درست و در زمان مناسب از وسایل برقی، تنها راه عبور از اوج بار در تابستان است.
مهدی توکلی، افزود:گرمای زودرس، کاهش شدید میزان بارندگی و محدودیتهای ناشی از بیماری کرونا باعث شده تا در سال جاری شرایط ویژهای بر صنعت برق حاکم شود.
وی اظهار داشت: به منظور حفظ پایداری شبکه و تامین برق پایدار باید همواره توازن بین تولید و مصرف برق و انرژی برقرار باشد، بنابراین زمانی که ظرفیت تولید کاهش پیدا کند، تنها راه حفظ تعادل شبکه، کاهش مصرف به همان میزان به ویژه در ساعات اوج بار است.
سخنگوی شرکت برق منطقهای استان فارس با اشاره به اینکه میزان مصرف تابعی از چگونگی رفتارمصرف کنندگان است ادامه داد: آمارهای سال جاری نشان میدهد که کاهش نزولات آسمانی موجب شده بخشی ازظرفیت تولید برق و انرژی محدود و از سوی دیگر تغییرات جوی و حاکم شدن گرمای زودرس در منطقه و همچنین استفاده بیشتر از تجهیزات برقی بدلیل شیوع بیماری کرونا موجب رشد بی سابقه مصرف برق شودبه نحوی که از دید مقایسه ای، بیشینه مصرف روزانه برق در منطقه فارس و جنوب کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل یک ماه زودتر وارد روند افزایشی شده است که این امر به نوبه خود هشدار آمیز است.
این مقام مسوول در شرکت برق منطقهای استان فارس اضافه کرد: در این بین گروهی از مشترکین الگوی صحیح مصرف را رعایت میکنند که جای قدردانی دارد و گروهی دیگر از مشترکان کمتر به رعایت الگوی مصرف بهینه توجه دارند که به عنوان مشترکین پر مصرف شناخته میشوند و تنها راه عبور بدون خاموشی از اوج بار تابستانی توجه بیشتر این گروه از مشترکین به تغییر الگوی مصرفشان است.
توکلی گفت: در صورتی که مشترکین پرمصرف با اصلاح الگوی مصرف خود استفاده صحیح و در زمان منا سب و سایل برقی را در مورد توجه قرار دهند علاوه بر عبور از نقطه اوج مصرف تابستانی بدون هرگونه خامو شی، زمینه تامین بدون دغدغه برق مورد نیاز همه گروههای حساس از جمله بیمارستانها، مراکز آموزشی، دانشجویان و دانش آموزان را که برنامههای خود را بصورت مجازی دنبال مینمایند فراهم میشود.
به گفته وی برنامههای مدیریت مصرف تنها متمرکز بر مشترکین خانگی نیست و برنامههای متنوعی به منظور کاهش مصرف برق ادارات و سازمانهای دولتی و مدیریت مصارف صنعتی و کشاورزی بر مبنای ارائه مشوق در نظر گرفته شده است.