روز قدس، روز اتحاد مقاومت در برابر سازش
تاریخ درد و رنج ملت فلسطین به روز نکبت سال ۱۹۴۸ باز نمیگردد بلکه باید آن را قبل از این تاریخ، یعنی در زمان اشغالگری انگلیس و حملات گروه تروریستی و جنایتکار هاگانا که مورد حمایت انگلیس بود جستجو کرد.
به گزارش ابراهیم احمد خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از غزه ، بعد از روز نکبت بود که در سال ۱۹۴۸ فلسطینیان از سرزمین شان آواره شدند و رژیم صهیونیستی بر ویرانه خانههای آنها تاسیس شد. پس این تاریخ باید به سال ۱۹۶۷ برویم یعنی زمانی که ارتشهای عربی در دفاع از سرزمین فلسطین شکست خوردند و اشغالگران توانستند وارد قدس شده، جولان را تحت کنترل بگیرند و بخشهای وسیعی از کرانه باختری و نوار غزه را به اشغال درآوردند.
هشام مجدلانی - عضو کمیته مرکزی جبهه مردمی ازادی فلسطین
حازم قاسم - سخنگویی جنبش حماس
خالد البطش - عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی
ظهور گروههای مقاومت فلسطینی با حرکت شیخ عزالدین قسام آغاز شد. او از سوریه به فلسطین آمد تا با اشغالگران مقابله کند. پس از آن ملت فلسطین سلسلهای از شهدا را در راه آزادی سرزمین خود تقدیم کرد تا اینکه گروههای فلسطینی به شکل کنونی بوجود آمدند. شیخ احمد یاسین جنبش مقاومت اسلامی، حماس، را تاسیس کرد. فتحی شقاقی هم پایههای جنبش جهاد اسلامی را بنیان گذاشت. پیش از آنها هم ابوعمار برای مبارزه با اشغالگران دست به سلاح برده بود.
تشکیل گروههای مقاومت ادامه یافت. این گروه ها، ابوعلی مصطفی، الجعبری و صدها فرمانده شهید را تقدیم کردند تا اقتدار امروز را به دست آورند و بتوانند همه معادلات را بر هم بزنند و پیروزیهای دشمن را از سال ۲۰۰۰ و بعد از آن در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ به شکست تبدیل کنند. در این سالها مقاومت توانست طعم شکست را به دشمن صهیونیست بچشاند.
با توجه به حمایتهای بی نظیر امت اسلامی از فلسطینیان، مقاومت امروز اقتدار بیشتری کسب کرده است. جمهوری اسلامی همیشه حامی فلسطین بوده و با صدای بلند اعلام کرده است که دست از حمایت از مسجدالاقصی و ملت فلسطین نمیکشد و آن را واجب شرعی میداند.
حمایتهای اسلامی از فلسطین ادامه دارد و جمهوری اسلامی و محور مقاومت در سوریه، لبنان و یمن کاروانی از شهدا از جمله سردار قاسم سلیمانی را تقدیم آرمان فلسطین کرده است. شهید سلیمانی هیچ گاه دست از تلاش در راه فلسطین نکشید بلکه با کمک همراهانش در مقاومت فلسطین و لبنان نقشه راه آزادی فلسطین را ترسیم کرد.
در مقابل این حمایتها شاهد ذلت و خواری برخی کشورها تحت نام عادی سازی روابط هستیم. اقدامی که فلسطینیان آن
را مردود میدانند و مقاومت را خواری در چشم اشغالگران میخواهند، تا زمانی فرابرسد که سرزمین فلسطین کاملا آزاد شود و مسجدلاقصی به آغوش اسلام بازگردد.
امروز شاهد جنگ ارادهها هستیم. دشمن اشغالگر میخواهد عزم و اراده کشورهای عربی و اسلامی را درهم بشکند، اما ملت فلسطین با تجدید روحیه، خود را زنده نگه داشته است که تحولات اخیر در کرانه باختری و قدس اشغالی و نوار غزه مصداق بارز این پویایی و نشاط است.