پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور بر وحدت، یکپارچگی، اخوت و برادری در جامعه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای حسن روحانی امروز در جلسه هیات دولت؛ با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم در شبهای نوزدهم و بیست و یکم قدر و نیز توفیق برای راز و نیاز با معبود در شب بیست و سوم و آخرین شب قدر گفت: عشق به مولا امیر المومنین (ع) یکی از هدیههایی است که خداوند به همه شیعیان و البته همه مسلمانان و به ویژه ملت بزرگ ایران عنایت کرده است.
آقای روحانی با بیان اینکه سراسر وجود مردم پر از حب، ولایت و عشق به مولای متقیان علی (ع) است افزود: قلب همه مردم ایران دو سطر در آن بیشتر نیست، یکی توحید و عدل خداوند و در سطر دیگر عشق به خاندان رسالت و حب اهل بیت (علیهم السلام) است.
رئیس جمهور ادامه داد: علی (ع) در ساعات آخر زندگی خود پیامی برای همه فرستاده است و در آن وصیت نامه معروف و کوتاه چند بار درباره رابطه فرد با فرد، محبت به همدیگر، بذل و بخشش و عدم فاصله گرفتن و جدایی و از دست ندادن برادری و محبت تاکید میکنند.
رئیس جمهور تصریح کرد: در آغاز این وصیت نامه؛ امیرالمومنین بعد از تقوا و نظم امر آن چه برای ایشان مهم است؛ اینکه در میان مردم همه رابطه خوب داشته باشند، کینهها زدوده شود و محبتها جایگزین گردد.
آقای روحانی افزود: امیر المومنین در این وصیت نامه میفرماید؛ سالیان سال نماز و روزه یک طرف و اصلاح ذات بین را طرف دیگر بگذارید.
رئیس جمهور گفت: اصلاح ذات بین از سالها نماز و روزه برتر و بالاتر است و به یک تفسیر از همه نماز و روزه بالاتر میباشد.
آقای روحانی با تاکید بر وحدت، یکپارچگی، اخوت و برادری در جامعه افزود: لحنی که ما امروز در جامعه میبینیم، این لحنی نیست که مورد پسند مولای ما امیر المومنین (ع) باشد و آن چیزی که در روزنامهها و فضای مجازی میبینیم قابل قبول نیست و همه باید برای تغییر این وضعیت و اخلاق تلاش کنیم.
آقای روحانی ادامه داد: امیر المومنین (ع) در وصیت نامه خود تاکید کردند؛ از هم فاصله نگیرید و برادری و اخوت را کنار نگذارید و به همدیگر نزدیک شوید.
رئیس جمهور افزود: در پایان وصیت نامه مولای متقیان به ما نشان میدهد؛ افراط و تفریط چقدر زشت است و امیر المومنین (ع) دنبال اعتدال و عدالت است و به همه فرزندان میگوید که اگر از این ضربات جان به جان تسلیم کردند در کوچهها راه نیافتید و نگویید که امیر المومنین کشته شد و انتقام بگیرید؛ اگر بناست انتقام گرفته شود و قصاص صورت گیرد، فقط قاتل باید قصاص شود و بس؛ نه کس دیگر.
آقای روحانی همچنین گفت: این راه و شیوه زندگی را امیر المومنین (ع) به ما نشان میدهد؛ در این شبهای قدر و شبهایی که به نام مولای متقیان است، باید افراط و تفریط و همه اینها را کنار بگذاریم و عدالت، شفقت و دوستی و مهربانی را جایگزین آنها کنیم و بعد از شبهای قدر و ماه مبارک رمضان یک جامعه متحد دوست و برادر در کنار همدیگر ببینیم.
رئیس جمهور ادامه داد: با هر بهانه کوچکی مسئله را بزرگ نکنیم و در کنار مسئلهای که با دست خود بزرگ کرده ایم، بذر کینه را در جامعه نیفشانیم.
آقای روحانی همچنین گفت: باید دلهای ما پاک باشد؛ همه برادر، مسلمان و ایرانی هستیم و تابع انقلاب و برای سرافرازی ایران باید تلاش کنیم و این وصیت امیر المومنین (ع) برای ماست.