کارخانه لوله سازی خوزستان به عنوان آهن قراضه به فروش رفته بود!
دادستان عمومی و انقلاب اهواز از صدور دستور قضایی برای جلوگیری از تخریب شرکت لوله سازی خوزستان و برخورد قاطع با عاملان اوراق شدن این کارخانه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، عباس حسینی پویا در پی انتشار خبری مبنی بر تخریب و فروش قطعات شرکت لوله سازی، گفت: از سوی دادستانی مرکز استان جلوی هر گونه اقدامی در این خصوص گرفته شده تا در دادگستری به موضوع رسیدگی شود.
رییس قوه قضاییه در سخنان اخیر خود از سازمان بازرسی و دادستانهای سراسر کشور، خواسته است که با متخلفانی که کارخانجات بنگاههای تولیدی را تعطیل میکنند و قطعات آن را به فروش میرسانند تا از زمین آن سوء استفاده کنند، قاطعانه برخورد شود.
ابراهیم حسینی از مدیران سابق کارخانه: با بیان این که کارخانه لوله سازی خوزستان با ۱۵۰ هکتار زمین و ظرفیت اشتغال ۲۰۰۰ نفر، یکی از عظیمترین کارخانههای ریخته گری و قطعه سازی خاورمیانه محسوب میشد، افزود؛ امروز این کارخانه در حال قطعه قطعه شدن و فروش به عنوان آهن قراضه است.
وی در ادامه افزود : این کارخانه که در طول جنگ تحمیلی با بیش از ۲۰۰۰ نفر پرسنل شاغل، نقش بی بدیلی در صنایع دفاعی و پشتیبانی از جنگ تحمیلی را به عهده داشت، به عنوان یک قطعه ساز مادر و با اهمیت در تجهیز سایر صنایع و کارخانههای کشور و قطع وابستگی هم ایفای نقش میکرد.
لوله سازی خوزستان، کارخانهای در تراز بین المللی و همسنگ با ماشین سازی تبریز است که متاسفانه به دلیل مسائل مدیریتی ظرف چهار سال گذشته از مدار تولید خارج شد و به دنبال آن اعتراضات کارگری و بیکاری را در منطقه ملاشیه و جنوب اهواز رقم زد.