به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،به گفته مسئول بسیج سازندگی فارس، بیش از ۳۵۰۰ گروه جهادی این استان در سامانه اطلس جهادی سازماندهی شدند که با رویکرد مسئله محور در عرصههای مختلف به خدمترسانی مشغول هستند.
اسماعیل قزل سفلی در نشست جمعی از گروههای جهادی با اعضای مجمع نمایندگان استان فارس که با حضور ابراهیم عزیزی، جعفر قادری، روحالله نجابت از نمایندگان شیراز و زرقان؛ و حجتالله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: بسیاری از جهادگران کارگرند و این شغل با عزت را برگزیدند و در کنار شغل شریف خود، در گروههای جهادی نیز مشغول خدمترسانی و محرومیتزدایی هستند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس افزود: بعد از اینکه وزارت مهم و راهبردی جهاد سازندگی منحل شد، بسیج سازندگی در امتداد جهاد سازندگی شکل گرفت به فرمان رهبر معظم انقلاب، محرومیتزدایی به عنوان ماموریت ذاتی بسیج سازندگی قلمداد شد و محور این محرومیتزدایی، جهادگران و گروههای جهادی هستند.
به گفته او، جهادگران در حوزه تامین آب، هم آب شرب و کشاورزی، در حوزه زیرساختهای اشتغال، در حوزه ابنیهسازی (مسکن محرومین، مدرسهسازی، ساخت خانههای بهداشت، مسجد، حسینیه) در حوزه راه (راه روستایی، راه بین مزارع) در حوزه ارتقاء سطح بهداشت و سلامت در تقویت حوزههای فرهنگی، کاهش آسیبهای اجتماعی و کمک به کاهش آلام مردم توسط گروههای جهادی، با یک نگاه عمیق که برگرفته از انقلاب کبیر اسلامی در جایجای استان و حتی خارج از استان مشغول خدمت رسانی هستند.
مسئول بسیج سازندگی فارس افزود: امروز در سیستان و بلوچستان، کرمان، بندرعباس، در استانهای مختلف، گروههای جهادی فعالند.
قزلسفلی اضافه کرد: در مقابله با کرونا جهادگران ما، پرچمدار اقدام مقابله با کرونا بودند. اگر لازم بود یک پیشرانی انجام شود، این پرچمداری از آن بچههای جهادی بود؛ از ضدعفونی معابر شروع شد و تا تولید ماسک، ادامه پیدا کرد، با بستههای معیشتی این کار گسترش پیدا کرد؛ وقتی که کادر پزشکی به این بچهها نیاز پیدا کردند، در قالب طرح همیار بیمار وارد بیمارستانها شدند، خطرپذیری که در تغسیل کرونایی و تدفین متوفیان کرونایی بود را هم پذیرفتند و هیچ خللی در استان فارس به وجود نیامد.
مسئول بسیج سازندگی فارس ادامه داد: در بحث کرونا، بیش از ۱۱ هزار جهادی به صورت میانگین از ابتدا تا امروز مشغول فعالیت در عرصههای مختلف فعال بوده و هستند.
قزلسفلی با بیان اینکه برای افزایش اعتبارات محرومیتزدایی و افزایش اعتبارات استان در بودجه ۱۴۰۰، نمایندگان استان زحمات زیادی کشیدند، گفت: باید گفت با این تلاشها، فصل جدیدی در بودجه به وجود آمده و آنهم دستگاه اجرایی را در دو جا مکلف میکند؛ یک بخشی از اجرای پروژهها را به بچههای گروههای جهادی که تاییدیه از سازمان بسیج سازندگی گرفتند واگذار کنند، و این برای اولین بار در تاریخ انقلاب اسلامی بعد از وزارت جهاد سازندگی به وجود میآید تا از ظرفیت بچههای جهادی به صورت تخصصی و مسئلهمحور، و هم به صورت هدفمند در رفع محرومیتها از آن استفاده کنیم.