پخش زنده
امروز: -
بهداشت نان و نانوایی ها در چهارمحال و بختیاری ۲۰درصدبیشتر از میانگین کشوری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزچهارمحال وبختیاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندارگفت:کارگروهی از دستگاههای متولی و نظارتی تشکیل خواهد شد تا علاوه بر تشدید نظارتها در زمینه ایجاد تهویه مناسب، جلوگیری از تجمع و رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی و دیگر دستور العملهای بهداشتی، به صورت ویژه موارد مرتبط با کیفیت نان را نیز بررسی کند.
نصیری در ادامه به ساماندهی توزیع آرد با همکاری تعاون روستایی و امور عشایر اشاره کرد و گفت: این ۲ دستگاه اجرایی باید هر چه سریعتر مراحل راهاندازی سامانه مورد نظر را به سرانجام برسانند تا انحراف توزیع به حداقل برسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداربر ضرروت انسجام برنامه خرید تضمینی گندم در استان تاکید کردوافزود:با تجهیز جایگاههای خرید بر اساس ضوابط اعلام شده، امکان سوءاستفادههای احتمالی کاهش مییابد.
نصیری درباره برخی تخلفات صورت گرفته در جایگاههای خرید گندم درسنوات گذشته تصریح کرد: این موارد باید به طور دقیق بررسی شودواگر مورد تخلف ثابت شود عامل فروش در دوره جدید خرید تضمینی گندم حذف خواهد شد.
وی درخصوص لزوم رعایت استانداردهای ذخیرهسازی گندم دراستان گفت:توجه به ذخایراستراتژیک همچون گندم ضروری است وباید حوادث غیرمترقبه را در این مورد لحاظ کرد، اما درحال حاضرگندم مورد نیاز استان تا ۴۵ روز آینده تامین شده است.
نصیری اضافه کرد: برداشت گندم در استان خوزستان آغاز شده است و مناطق گرمسیری چهارمحال و بختیاری هم از نیمه دوم خرداد وارد مرحله برداشت گندم میشوند که با برنامهریزیهای انجام شده برای خرید تضمینی گندم، نگرانی بابت تامین گندم وجود ندارد.
رییس سازمان صمت استان هم با اشاره به انجام هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی و نظارت بر واحدهای خبازی از ابتدای امسال تاکنون گفت:هم اکنون رعایت دستورالعملهای بهداشتی در نانواییهای استان نسبت به میانگین کشوری ۲۰ درصد بالاتر است.
سجاد رستمی افزود:به دلیل برخی مشکلات موجود در نانواییها به ویژه در شهرستان بروجن با تشکیل کارگروهی ویژه، نظارت بر فعالان این صنف تشدید میشود.
وی گفت:چنانچه در این بازرسیها موردی از تخلف به ویژه در حوزه کیفیت نان شناسایی شود، با واحد متخلف به شدت برخورد میشود.