به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، منصور آزاد افزود: این ماهیها از نوع سی باس، باهدف تحقق شعار تولید، مانع زدایی ها، پشتیبانیها و کمک به تأمین امنیت غذایی کشور در سال جدید تولید شده است.
وی گفت: سیاست سازمان منطقه آزاد قشم در توسعه مزارع دریایی با مشارکت سرمایهگذاران منطقه، دستیابی به افزایش تولید ماهی و کمک به کاهش فشار به ذخایر آبزیان بومی موجود در خلیجفارس است.
بیشتر بخوانید؛ صید برخی از آبزیان در آبهای هرمزگان ممنوع شدمدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم افزود: ظرفیت تولید پرورش ماهی درقفس در جزیره قشم، سالانه ۸۶ هزار تُن است که پیش بینی میشود تا پایان نیمه نخست امسال، ۱۰ هزار تُن آن محقق شود.
منصور آزاد گفت: هم اکنون پنج شرکت در حوزه پرورش ماهی در قشم فعالیت میکنند که نخستین شرکت (طلایه داران امین قشم) از سال ۱۳۹۴ با دوازده قفس ۵۰ تُنی آغاز به کار کرده است.
وی گفت: پیشبینی این مرکز تولید سالانه ۲ هزار تُن ماهی برای ورود به چرخه صادرات و ارزآوری است که تا پایان امسال با به آباندازی ۱۲ قفس دیگر، عملیاتی میشود.
مدیر شرکت پرورش ماهی در قفس طلایه داران امین قشم نیز گفت: امسال قفسهای ساخت ایران راه اندازی میشود.
قاسم عسکری افزود: بچه ماهیهای چهار تا ۵ گرمی از کشورهای فرانسه، استرالیا و تایلند وارد کشور میشوند و پس از گذشت حدود ۹ ماه، با وزن تقریبی یک کیلوگرم آماده برداشت است.
وی گفت: ۸۰ درصد ماهیهای برداشت شده به خارج از کشور صادر میشود و ۲۰ درصد باقیمانده نیاز داخلی را تامین میکند.
مدیر شرکت پرورش ماهی در قفس طلایه داران امین قشم گفت: اکنون از ۱۲ قفس فعال در آبهای قشم، هرکدام بسته به اندازه بین ۳۸ تا ۶۰ هزار قطعه بچه ماهی در خود ذخیره میکند.
عسکری افزود: این ماهیها از بیستم فروردین تا انتهای خرداد برداشت میشوند.
وی گفت: با راه اندازی قفسهای جدید شمار نیروهای شاغل در این بخش بصورت مستقیم و غیر مستقیم، به صد نفر، یعنی دو برابر افزایش مییابد.