رفع کمبود فضای آموزشی در خوزستان با نهضت مدرسهسازی
نهضت مدرسه سازی در ۲ سال اخیر در خوزستان برای جبران کمبود فضای آموزشی ساخت ۲ هزار و ۶۶۰ باب کلاس درس را به دنبال داشته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان ، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: نهضت مدرسه سازی در ۲ سال اخیر در خوزستان برای جبران کمبود فضای آموزشی و جایگزینی کلاسهای کانکسی و تخریبی منجر به ساخت و تحویل ۲ هزار و ۶۶۰ باب کلاس درس در مناطق مختلف این استان شد.
علی قربانی افزود:
روند ساخت کلاس درس در خوزستان طی ۲ سال اخیر به نهضتی پیشتاز برای جبران کمبود فضاهای آموزشی و نوسازی فضاهای کهنه و خطرساز تبدیل شد و با بسیج امکانات و ترغیب شرکتها و خیران بخش زیادی از کمبودهای این بخش را جبران شد. ساخت ۲ هزار و ۶۶۰ کلاس درس در سالهای ۹۸ و ۹۹ در خوزستان سبب شد که این استان جایگاه برتر مدرسه سازی در کشور را به خود اختصاص دهد.
پروژه برچیده شدن مدارس کانکسی در خوزستان از دیگر برنامههای اداره کل نوسازی مدارس و استانداری خوزستان بود که از سال ۹۶ کلید خورد.بر اساس این برنامه مقرر شد که کلاسهای کانکسی در مدارس شهری استان برچیده شوند و تنها برای مناطق روستایی و عشایری استفاده شود.
در خوزستان پنج هزار و ۵۰۰ مدرسه در قالب ۳۰ هزار کلاس درس وجود دارد و جمعیت دانش آموزی خوزستان یک میلیون و ۱۳۰ هزار نفر است.مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: در سال ۹۸ نهضت ساخت انبوه کلاس درس در استان آغاز شد و ۳۹۶ مدرسه با یکهزار و ۳۳۱ کلاس درس ساخته و تحویل داده شد.
علی قربانی ادامه داد:
در سال ۹۹ نیز ۳۴۵ مدرسه با یکهزار و ۳۳۰ کلاس درس در استان ساخته شد که این میزان ساخت کلاس درس در سطح کشور و استان یک رکورد بوده است.