پیام جمعه شهرکرد
لزوم رفع مشکلات معیشتی کارگران
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری رفع مشکلات معیشتی جامعه کارگری را خواستار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام در پیام جمعه این هفته شهرکرد گفت: باید حق کارگر در جامعه به درستی ادا شود، چرا که این قشر با مشکلات معیشتی فراوانی دست و پنجه نرم میکنند و درآمدشان برای گذران زندگی پایین است و باید عدالت برای این قشر اجرا شود و کارگران بر اساس سختی کار دستمزد دریافت کنند.
وی افزود: باید قدردان زحمات و جهاد فعالان عرصه اقتصادی هم باشیم، چرا که این قشر با تلاش شبانهروزی برای رونق و تولید حرکت و به همنوعان خود کمک میکنند.
امام جمعه شهرکرد به فرارسیدن شهادت شهید مطهری در روز ۱۲ اردیبهشت و گرامیداشت مقام معلم اشاره کرد و گفت: شهید مطهری علم و عمل را باهم آمیخت و روز شهادت ایشان بهنام روز معلم نامگذاری شده است و معلمان باید ادامه دهنده راه این شهید بزرگوار باشند و علم و عمل را در هم بیاموزند.
حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام با اشاره به آغاز نام نویسی حوزههای علمیه، خاطرنشان کرد: امروز به مطهریها در جامعه کنونی برای تبلیغ دین اسلام نیاز داریم، بنابراین باید حوزههای علمیه تقویت شوند و مقدمات تحصیل جوانان در این حوزهها فراهم شود و خانوادهها جوانان خود را برای ورود حوزه علمیه تشویق کنند.
نماینده، ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری شبهای قدر را فرصت مغتنمی برای نزدیک شدن به پروردگار، درک امامت، ولایت و خواندن قرآن بهصورت مدبرانه دانست و گفت: شب قدر راهی برای رسیدن به کمال است و نباید اجازه دهیم این شب به غفلت بگذرد.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام افزود: متأسفانه در شرایط کرونایی امکان برگزاری و برپایی مراسم شبهای قدر به صورت گسترده نیست و میتوان در جمعهای کوچک و با رعایت شیوه نامههای بهداشتی اعمال شبهای قدر را بجا آورد.
وی به لزوم الگوپذیری از سیره و زندگی امام علی (ع) هم اشاره کرد و گفت: زندگی امام علی (ع) دریای بیکرانی است که میتوان از منش ایشان برای زندگی امروزه درس گرفت.
امام جمعه شهرکرد انتشار مسائل محرمانه را فتنه دانست و گفت: یکی از اهداف این فتنه، متفرق کردن جامعه، به جان هم انداختن طیفهای مختلف و افزایش رو در روییها و دو قطبی کردن جامعه است.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام افزود: آنهایی که اهل بصیرت هستند این را میدانند که میدان و دیپلماسی هر دو از ضرورت هاست و این میدان است که برای دیپلماسی پشتوانه است و اقتدار ایجاد میکند و این میدان است که دیپلماسی را پُربار میکند و به دیپلماسی جرأت میدهد.