تقویت سیستم ایمنی بدن روزه داران
اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان با توجه به شیوع کرونا
با توجه به شیوع کرونا، رعایت اصول صحیح تغذیه از جمله در ماه مبارک رمضان، تأثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی سحری و افطار، انرژی، پروتئن و ریز مغذیهای مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تأمین میشود.
دکتر زهرا عبداللهی بر استفاده از گروههای غذایی اصلی شامل نان و غلات، میوه ها، سبزی ها، شیر و لبنیات، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغزها تأکید کرد.
وی با اشاره به اینکه روزه داری میتواند موجب کاهش پاسخهای التهابی و تنظیم سیستم ایمنی بدن شود اضافه کرد: رعایت رژیم غذایی مناسب در وعدههای سحر و افطار در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونتها بویژه بیماری کرونا موثر است.
دکتر عبداللهی تأکید کرد: با رعایت تغذیه صحیح و مصرف منابع غذایی حاوی ویتامینهای A,D,E,C و منابع غذایی حاوی آهن و روی، نگرانی از نظر تضعیف سیستم ایمنی بدن در هنگام روزه داری و خطر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ کاهش مییابد.
مطالعات متعددی، نقش موثر روزه داری را در سلامتی بویژه بر روی تنظیم سطح گلوکز، چربی و فشارخون، کنترل وزن و بهبود بیماریهای مختلف نشان داده آن.
در بیشتر بیماریهای که عادات غذایی غلط، چاقی و افزایش وزن در بروز آنها دخالت دارند، روزه داری مهم است.