توسعه بیمارستان دهدشت نیاز اساسی مردم کهگیلویه
استاندار کهگیلویه و بویراحمد: شهر دهدشت به چهار شهرستان خدمات درمانی ارائه میدهد بنابراین راه اندازی کلینیک و تجهیز بیمارستان آن باید از سوی وزارت بهداشت مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار این استان گفت: با توجه به اینکه شهر دهدشت به چهار شهرستان خدمات درمانی ارائه میدهد، راه اندازی کلینیک و تجهیز بیمارستان در این شهر باید از سوی وزارت بهداشت مورد توجه قرار گیرد.حسین کلانتری خواستار توسعه فضای بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت شد و افزود: در شرایط کنونی کمبود فضای بیمارستانی در استان احساس میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: کشور چهار پیک کرونا را پشت سر گذاشته و استان با تمام کمبودها و ضعف زیرساختهای بهداشتی و درمانی ۲ پیک را تجربه کرده و این نتیجه تلاشهای شبانهروزی نهادها و دستگاههای اجرایی، نیروی انتظامی و نظارتی است.
کلانتری عنوان کرد: این استان از خوزستان فاصله زیادی ندارد و روزانه بیش از ۱۰ هزار تردد بین شهرستانهای گچساران و بهمئی به خوزستان انجام میشود و همین ارتباط باعث شد که استان کهگیلویه و بویراحمد وارد پیک جدید کرونا شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: افزون بر یک هزار و ۷۰۰روستا در استان وجود دارد و با توجه به روابط گسترده فامیلی حضور در مراسمها برای مردم از جایگاه بالایی برخوردار است، اما در شرایط کرونایی اجازه داده نشد این مراسمها باعث ایجاد خطر جدی جدی و بحران شود.
کلانتری ادامه داد: بیماران استان کهگیلویه و بویراحمد برای درمان باید به استانهای همجوار مراجعه کنند و این معضل حتی در شهر یاسوج مرکز استان نیز وجود دارد و بیماران در این مورد متحمل هزینهها و زحمت بسیاری میشوند.
وی اضافه کرد: درشهرستان لنده یک مرکز بستر درمانی داریم که باید تجهیزات آن تکمیل شود و در یاسوج مرکز رادیوتراپی وجود ندارد که در شأن مرکز استان چنین کمبودهایی نیست.
وی با اشاره به تأثیر وجود آزمایشگاه سلولی و مولکولی در شناسایی بیماران کرونایی، افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد راهاندازی یک آزمایشگاه مرجع دیگر ضروری است.