مصرف قارچ چه تأثیری بر کاهش ابتلا به سرطان دارد؟
تأثیر مصرف قارچ بر کاهش خطر ابتلا به سرطان چیست؟
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، نتایج پژوهشی جدید، نشان میدهند که روزانه یک قارچ متوسط خوردن، میتواند خطر سرطان را تا ۴۵ درصد کاهش دهد.
بر اساس این پژوهش جدید، محققان آمریکایی، مصرف بیشتر قارچ را با خطر پایینتر ابتلا به سرطان مرتبط دانستهاند و اینکه تنها ۱۸ گرم قارچ خوردن، خطر بیمار شدن را تا ۴۵ درصد کاهش میدهد.
قارچ بیشتر افزودن به وعدههای غذایی نیز خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. کارشناسان آمریکایی، بر اساس ۱۷ پژوهشی که درباره سرطان در سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۲۰ به چاپ رسیده بود، تحلیلی انجام دادند تا از این راه، ارتباط میان مصرف قارچ و سرطان را بفهمند.
این گروه پژوهشی که از سوی انستیتوی سرطان پنسیلوانیا (Penn State Cancer Institute) این تحقیقات را به انجام رساندند، دریافتند ۱۸ گرم، شامل یک هشتم تا یک چهارم یک فنجان پر، معادل یک قارچ متوسط است.
پیش از این نیز چند پژوهش، مصرف قارچ را با کاهش خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطانهای پروستات یا دهانه رحم، مرتبط دانسته بودند.
گفتنی است، قارچها منبع مناسبی از پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتیاکسیدانها هستند. همچنین، سابقهای طولانی در داروهای آسیایی دارند؛ اما مزایای بالقوه آنها برای سلامتی، در دهههای اخیر کشف شدهاند.
منبع: دیلی میل