پخش زنده
امروز: -
۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات امسال به مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان مرکزی اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس اداره فناوریهای مکانیزه کشاورزی استان مرکزی گفت: پیش بینی می شود با اختصاص این منابع مالی حدود ۷۰۰ دستگاه تراکتور، ۲ هزار دستگاه ادوات و تجهیزات کشاورزی در زیر بخشهای زراعت، باغبانی، دام و طیور و آبزیپروری و ۵۰ دستگاه کمباین برداشت غلات امسال به مکانیزاسیون کشاورزی استان مرکزی افزوده شود.
محمد بابایی افزود: افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان مرکزی به ۹ و یک دهم اسب بخار از برنامههای اولویتدار سازمان جهاد کشاورزی استان در سال جاری است.
او اضافه کرد: تزریق ماشینآلات به بخش کشاورزی استان، بهبود وضعیت درجه و ضریب مکانیزاسیون در فرآیند تولید محصولات کشاورزی از جمله اهداف این سازمان در سال جاری است.
رئیس اداره فن آوریهای مکانیزه کشاورزی استان مرکزی گفت: امید میرود که با برنامهریزی و مدیریت مناسب جابهجایی کمباینهای برداشت غلات در استان مرکزی ضایعات برداشت غلات در سال جاری به چهار درصد کاهش یابد.
بابایی مکانیزاسیون را از جمله مولفههای پشتیبان در تولید محصولات کشاورزی دانست و افزود: امید است با برنامه ریزی و تامین مناسب ماشینآلات بخش کشاورزی زمینه توسعه مکانیزاسیون در این بخش فراهم شود.
استان مرکزی در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی رتبه چهارم تولید بچه ماهی قزل آلا، رتبه اول در تنوع تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم تولید گل ها شاخه بریده، رتبه سوم در تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انار کشور، رتبه ششم تولید پسته، مقام هشتم تولید گل محمدی، مقام نهم در تولید انگور، رتبه سوم در تولید لوبیا و رتبه پنجم در تولید جو را به خود اختصاص