به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ کاسنی و عرق کاسنی، از دیرباز در میان ایرانیان جایگاهی خاص داشته و همه مادربزرگها، در میان تمام شیشههای عطر و ادویه در مطبخ خانههایشان، یک قرابه کوچک، عرق کاسنی را در کنار شاتره، گل گاوزبان، نعناع و … نگهداری میکردند.
عرق کاسنی علاوه بر کم کردن دمای بدن، مقاوت آن را در برابر گرما افزایش میدهد.
نوشیدن این عرق باعث تقویت اندام گوارشی شده و عملکرد معده را بهبود میبخشد.
عرق کاسنی میزان کلسترول خون را پایین میآورد.
اگر میخواهید از فواید عرق کاسنی برخوردار شوید، میزان دو فنجان در سحر و افطار به صورت خنک میل کنید.
شربت گلاب هم در افزایش میزان نشاط روزه داران بسیار موثر است.
این شربت را با خاکشیر و مقداری سکنجبین ترکیب کرده و میل کنید. نوشیدن این شربت برای بیماران قلبی هم توصیه میشود.
کاسنی یکی از گیاهان دارویی موثر است که در انواع مختلف در طبیعت وجود داشته و همه اجزای آن خواصی بسیار مفید برای بدن دارد، البته اگر به اعتدال مصرف شود.
هر چیزی که میخوریم، میآشامیم، تنفس میکنیم یا با پوستمان تماس دارد سرانجام به کبدمان میرسد، بنابراین اگر این عضو دچار اختلال شود، همه بدن را درگیر کرده و عوارض آن به سرعت انتشار پیدا میکند و علائمی، چون زردی پوست، خستگی مفرط ، التهاب بدن، عطش ، چربی خون بالا و… از جمله علائم بروز مشکل در کبد محسوب میشود.
عرق کاسنی ملین خوبی بوده و با خروج سموم از بدن التهاب بدن تبهای صفراوی ، یرقان و زردی ناشی از گرمی را رفع، می کند .
این عرق سرشار از ویتامین C بوده و نوع وحشی آن فسفر دارد .
عرق کاسنی با تقویت کبد، رنگ پوست را روشن، بیماریهای مزمن پوستی به خصوص اگزما را التیام، رسوبات ادراری و جوشهای ناشی از گرمی غذاها را رفع می کند .