به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۸۱۱ هزار و ۸۳۱ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاههای استان تهیه شده که با بررسی نمونههای انجام شده، ۲۳۳ هزار و ۳۸۰ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۹۱ هزار و ۷۰۲ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۱۲ هزار و ۹۰۵ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۲۴۶ هزار و ۲۸۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
دکتر عبدالرسول همتی مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستانهای استان بستری هستند را نیز دو هزار و ۶۵۱ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۳۶۵ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
دکتر همتی در ادامه با اعلام جان باختن ۳۸ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را سه هزار و ۸۹۰ اعلام کرد.
معاون بهداشت دانشگاه همچنین از بهبودی ۲۱۶ هزار و ۹۷ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستانها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
دکتر همتی گفت: موارد ابتلا به کووید۱۹ در استان فارس را ۴۹ درصد مردان و ۵۱ درصد بانوان تشکیل میدهند؛ این در حالیست که در گروه جانباختگان، ۵۲ درصد را مردان و ۴۸ درصد را بانوان تشکیل میدهند.
۳۰ تا ۶۰ ساله؛ بیشترین گروه مبتلایان به کرونا در فارساو بیشتر موارد ابتلا در استان در سال جاری را افراد بین ۳۰ تا ۶۰ سال اعلام کرد و افزود: همچنین میانگین سنی مبتلایان ۳۹ سال و میانگین سنی فوت ناشی از کرونا نیز در فارس، در حال حاضر ۷۰ سال است.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه آمارها نشان میدهد سن مبتلایان و جانباختگان ناشی از کرونا در فارس، نسبت به سال گذشته کاهش یافته، یادآور شد: میانگین سنی بیشتر مبتلایان در سال گذشته ۴۵ تا ۴۶ سال و میانگین سنی فوت ناشی از کرونا در مدت مشابه، ۷۵ سال گزارش شده است.
او از مردم خواست تا با رعایت اصول بهداشتی نظیر استفاده مداوم از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی از دیگران و پرهیز از حضور در تجمعات به ویژه دورهمیهای خانوادگی، مجموعه سلامت را در کنترل موج چهارم این اپیدمی یاری رسانند.