• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۴۳۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۵
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

مبادلات ریلی با ترکیه از ۶۵۰ هزار تن گذشت

مدیرعامل شرکت راه آهن ایران: سال گذشته مبادلات ریلی ایران با ترکیه به رقم بیش از ۶۵۰ هزار تن رسید و رکورد ۱۰ سال گذشته حمل و نقل ریلی بین دو طرف را جابجا کرد.

مبادلات ریلی با ترکیه از ۶۵۰ هزار تن گذشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای سعید رسولی ضمن تشریح وضعیت امروز راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در اجلاس سازمان همکاری راه آهن‌ها (OSJD) گفت: این اجلاس از ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ تا سوم اردیبهشت در قالب چهار روز برگزار می‌شود و امروز مدیران عامل راه‌آهن‌های عضو در اجلاس حضور داشتند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مقر سازمان همکاری راه آهن‌ها (OSJD) در شهر ورشوی لهستان است، افزود: سازمان همکاری راه آهن‌ها (OSJD) مهمترین سازمان تخصصی بین المللی فعال در حوزه حمل و نقل ریلی است و از روسیه و قفقاز تا کشور‌های آسیای میانه و شرق اروپا و چین را در بر می‌گیرد.
رسولی افزود: این سازمان ۲۹ عضو فعال و هشت عضو ناظر دارد، همچنین ۴۰ موسسه و شرکت به عنوان عضو وابسته در این سازمان عضویت دارند.
وی ادامه داد: شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران هم در سال ۱۹۹۷ میلادی در جریان اجلاس وزیران در تاشکند به عضویت سازمان همکاری راه‌آهن‌ها (OSJD) در آمده است.
مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه ایران عضو فعال سازمان (OSJD) است، افزود: راه‌آهن ایران نماینده دائمی در سازمان همکاری راه‌آهن‌ها دار‌د و در کمیسیون دوم این سازمان در بخش کالا‌های خطرناک، ما نماینده و عضو اصلی داریم.
رسولی افزود: در این اجلاس گزارش کردیم که در سال گذشته با وجود تعطیلی حدود ۴ ماهه اغلب مرزها، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران موفق شد با همکاری کشور‌های منطقه در ترانزیت ریلی ۲۹ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته باشد و در صادرات ریلی حدود ۵ درصد رشد داشته باشیم.
وی افزود: در جلسه امروز در قالب گزارشی که به سازمان همکاری راه‌آهن‌ها ارائه کردیم، پیشرفت‌ها و دستاورد‌های سال گذشته را ارائه دادیم.
وی افزود: همه کسانی که در نشست حضور داشتند، گزارشی از اقدامات حمل بار ریلی در سال گذشته را مطرح کردند ما نیز گزارش خود را مطرح کردیم؛ همچنین از همکاری راه‌آهن‌های منطقه تشکر کردیم و موفقیت‌های راه‌آهن ایران را در همکاری‌های بین المللی در سال گذشته به آن دست یافتیم، مطرح کردیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: امروز اتصال راه آهن خواف-هرات و اتصال افغانستان به شبکه ریلی از طریق ایران را در این اجلاس گزارش کردیم، همچنین موضوع کریدور شمال به جنوب و توسعه حمل بار در این کریدور که در دستور کار راه‌آهن ایران است نیز در این اجلاس مطرح شد، در این حوزه توافقات بسیار خوبی با کشور‌های مسیر به انجام رسیده است مذاکرات مفصلی از سال گذشته دنبال کرده‌ایم، با کشور‌هایی نظیر روسیه، آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، ازبکستان و هند مذاکرات اثربخشی داشتیم و امیدواریم به زودی شاهد به ثمر نشستن این توافقات و مذاکرات باشیم.
وی افزود: در این اجلاس عنوان شد که با زیرساخت‌هایی که فراهم شده و هماهنگی‌هایی که صورت گرفته است و با احتساب نرخ رشدی که در یک ماه گذشته تجربه کردیم، پیش‌بینی می‌شود امسال در حوزه‌های ترانزیت و حمل و نقل بین المللی به رکورد‌های بسیار خوبی دست یابیم.
مدیرعامل راه‌آهن بیان کرد: سال گذشته مبادلات ما با کشور ترکیه از طریق شبکه ریلی به رقم بیش از ۶۵۰ هزار تن رسید که این عدد رکورد ۱۰ سال گذشته حمل و نقل ریلی بین دو کشور را جابه‌جا کرد.
رسولی اظهار کرد: با توجه به سفری که اواخر سال گذشته به کشور ترکیه داشتیم و اسنادی که به امضا رسید و تفاهمات خوبی که انجام شد، ما برای امسال برنامه حمل و نقل بین المللی ارزنده‌ای را پیش بینی می‌کنیم.
وی اظهار داشت: در مورد همکاری‌های ما با سازمان همکاری راه‌آهن برای پیوستن به تفاهم‌نامه‌ها و عضویت در
کمیته‌های کدگذاری و آی تی که زیرساخت اصلی توسعه حمل و نقل ریلی بین المللی ما است، امروز تقاضای تقاضای خود را اعلام کردیم که امید داریم با سرعت بخشیدن به هماهنگی سیستم‌های الکترونیکی بارنامه با کشور‌های همسایه هرچه بیشتر زمینه توسعه همکاری‌های حمل و نقل بین المللی را فراهم کنیم البته این کار با ترکیه تا حد خوبی پیش رفته است و در حال ادامه است ضمن آنکه در سازمان همکاری راه آهن‌ها هم این موضوع را با کشور‌های عضو دنبال خواهیم کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اعضای حاضر در این نشست و مدیران حاضر، همچنین مدیران برگزاری این اجلاس و رئیس جدید سازمان همکاری راه‌آهن‌ها از گزارشی که از سوی راه‌آهن ایران ارائه شد، قدردانی کردند.
رسولی ادامه داد: در این اجلاس گزارش مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران را نیز ارائه کردیم و به آن‌ها گفتیم که ما با هدف حل مسئله به صورت کاملا کاربردی، عملیاتی و سریع و کنار گذاشتن نظامات بروکراتیک و فرایند‌های دست و پا گیر، مسائل اصلی خود را که هدف آن‌ها افزایش بهره‌وری، ارتقاء سهم حمل بار و جابه‌جایی مسافر، افزایش ایمنی و ارتقاء کیفیت حمل و نقل ریلی است را در دستور کار قرار داده‌ایم.
وی اضافه کرد: در این جلسه اعلام شد که ۳۰ مسئله مهم در دستور کار قرار گرفته است که خوشبختانه در سال گذشته ۸ مسئله از این ۳۰ مسئله به نتیجه رسید و کار آن کارگروه‌ها با رفتن به سمت اجرای روش‌هایی که به حل مسئله دست پیدا کنند به اتمام رسید، در حال حاضر آن مسائل به اجرا رفته است و باقی مسائل را با جدیت دنبال می‌کنیم.
مدیرعامل راه‌آهن توضیح داد: خوشبختانه این روش ما در مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن، یک روش مورد حمایت و تشویق سازمان‌های بین المللی از جمله اتحادیه بین المللی راه آهن‌ها (UIC) است و در چند مرحله تا امروز از این حرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران قدر دانی کرده‌اند و امروز هم این گزارش به سازمان همکاری راه‌آهن‌ها ارائه و اعلام شد که ما مسائل اولویت‌دار خود را به صورت جدی و ویژه با شناسایی موانع و مشکلات پیش‌ِ رو در دستور کار قرار داده‌ایم و با تدوین بسته‌های اجرایی مبتنی بر امکانات در دسترس، در حال رفع آن‌ها هستیم و به سرعت پیش می‌رویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)