بسته سلامت ماه مبارک رمضان
بهترین غذاها برای وعده افطار
در وعده افطار، غذای سبک، اما پرانرژی بخورید.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛به گفته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در هنگام افطار، بدن نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز دارد که کاهش قند خون در ساعات روزه داری را جبران کند.
دکتر زهرا عبداللهی، مصرف یک لیوان آب گرم یا چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل را برای شروع خوردن افطار توصیه کرد.
وی اضافه کرد:انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک و حلیم بدون روغن (منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیم) غذاهای مناسبی برای افطار هستند.
این متخصص تغذیه ورژیم درمانی تأکید کرد : خوردن آشهای غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیاز داغ و نعنا داغ دارد همچنین حبوبات فراوان به علت ایجاد مشکلات گوارشی در وعده افطار توصیه نمیشود.
وی ادامه داد: استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی ایرانی در ماه مبارک رمضان است فراموش نشود.