دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیشرو در اجرای برنامههای تحقیقاتی درمان کرونا
برنامههای مطالعاتی عوامل خطر در بیماری کووید ۱۹ و درمان سرپایی ضد میکروبی تزریقی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان سند ملی و الگو مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس ، معاون درمان وزارت بهداشت در نشست مجازی با معاونان درمان دانشگاهها و روسای بیمارستانهای سراسر کشور؛گفت: برنامههای مطالعاتی راهنمای طبقه بندی عوامل خطر در بیماری کووید ۱۹ و درمان سرپایی ضد میکروبی تزریقی که به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تهیه شده است، به عنوان سند ملی و الگو مورد استفاده قرار میگیرد.
دکتر قاسم جان بابایی در این نشست با اشاره سفر یک روزه خود و بازدید از بیمارستانهای مرجع کرونا در شیراز گفت: مدیریت درمان بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز همواره از ابتدای پاندمی تا کنون در کشور سرآمد بوده است.
وی با اشاره به طرحهای تحقیقاتی موفق در زمینه کروناویروس در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزود: استان فارس نیز همچون دیگر استانهای کشور در دوران همه گیری کروناویروس با موجهای شدید بیماری و بحران کووید ۱۹ رو به رو بوده است که با مدیریت و تلاشهای بی وقفه متولیان سلامت و همکاری بین بخشی دستگاههای اجرایی، به خوبی مدیریت و اقدامات لازم صورت گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست مجازی با ارایه توضیحاتی پیرامون برنامههای تحقیقاتی راهنمای طبقه بندی عوامل خطر در بیماری کووید ۱۹و درمان سرپایی ضد میکروبی تزریقی، آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در فارس را بازگو کرد.
دکتر اورنگ ایلامی، با اشاره به افزایش مراجعات بیماران و افراد مشکوک ابتلا به کرونا به مراکز درمانی در فارس، از راه اندازی مجدد بیمارستان پشتیبان در شیراز خبر داد و گفت: این بیمارستان با هدف ارایه مراقبتهای پزشکی از بیماران کرونایی و پشتیبانی از بیمارستانهای مرجع کرونا وارد چرخه درمان شده است و بیماران سطح سه مبتلا به کرونا، برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان پشتیبان منتقل میشوند