بیشتر بخوانید؛ بهره برداری از سه بخش جدید آب شیرین کن بندرعباس؛ نهم اردیبهشتوی گفت: از مهر پارسال تا فروردین امسال تنها ۱۲ میلی متر در هرمزگان باران باریده است.
استاندار هرمزگان افزود: برای مدیریت منابع آبی و جبران کمبود آب در استان فاز نهایی آب شیرینکن ۱۰۰ هزار مترمکعبی بندرعباس هفته آینده به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری میرسد.
همتی گفت: این آبشیرین کن با اعتبار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان ساخته شده است.
وی افزود: با بهره برداری از این فاز که خط انتقال ۳۵ کیلومتری آب تولیدی این آب شیرینکن را به مخازن داماهی منتقل میکند، ظرفیت منابع آب شرب شهر بندرعباس به میزان ۶۰ هزار متر مکعب افزایش مییابد و بخشی از مشکل تأمین آب شهر بندرعباس حل میشود.
استاندار با اشاره به اینکه آب سد استقلال میناب برای کشاورزی استفاده میشود، گفت: برای پیشگیری از برداشت بی رویه از سفرههای زیرمینی تا پایان تیر آب شرب شهر میناب نیز از سد سرنی تأمین میشود.
همتی حمایت دولت برای بهره برداری از آب شیرینکنها را یکی از عوامل اصلی آزادسازی منابع آبی میناب برای تأمین مصرف بخش کشاورزی و آب شرب این شهرستان عنوان کرد.
وی عدم وجود منابع آبی در برخی روستاها را علت اصلی آبرسانی سیار به این مناطق عنوان کرد و افزود: به رغم پراکندگی این روستاها و منابع مالی هنگفتی که برای انتقال آب به این مناطق صرف میشود، عملیات آبرسانی را با بهره گیری از تمام امکانات به مردم این روستاها ادامه میدهیم.
استاندار هرمزگان از آبرسانی از سد سهران به شهر گوهران و ۱۳ روستای بشاگرد نیز خبر داد.
همتی انتقال آب از سد سرنی به سیریک، انتقال آب از سد جگین به روستاهای غرب جاسک، ساخت خط انتقال آب به رویدر، ساخت خط انتقال آب از دریا به جناح و بستک، راه اندازی آب شیرینکن روستای زیارت سیریک، احداث آب شیرین کن سرخون، احداث دو آب شیرینکن در قشم و افزایش ظرفیت سه هزار مترمکعبی آب شیرینکن مپنا را از جمله برنامههای در دست اجرای دولت برای جبران کمبود منابع آبی استان عنوان کرد.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای ایجاد منابع آب پایدار برای مراکز مهم جمعیتی استان گفت: این طرح ها، نیاز آب شرب هرمزگان را تا ۳۰ سال آینده تضمین میکند.