بسته سلامت ماه مبارک رمضان
چه کنیم هنگام روزه داری تشنه نشویم و کرونا نگیریم؟
مصرف بیش از هشت لیوان آب، مایعات، سبزی و صیفی در فاصله افطار تا سحر برای رفع کم آبی و پیشگیری و کنترل بیماری کرونا موثراست.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما،مرکزاصفهان؛نوع غذاهایی که در وعده سحری مصرف میشود، نقش مهمی در حفظ کارایی و جلوگیری از کم آبی بدن و ضعف و خستگی دارند.
بسیاری از روزه داران از ترس تشنگی در طول روز، در وعده سحری آب فراوان مینوشند که به گفته صاحب نظران، عادت صحیحی نیست.
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف این میزان آب و مایعات و سبزیها و صیفیهایی همچون کاهو، خیار، هندوانه هویج، کرفس، گرمک و طالبی که سبب دریافت بیشتر مایعات، کالری و تا حدودی فیبر غذایی میشود در فاصله افطار تا سحر ضمن حفظ ایمنی بدن برای پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹، بدن را از کم آبی در طول روزه داری حفظ میکند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود:در وعده سحر، سبزیهایی که آب بیشتری دارند و
در طول روز از تشنگی و کم آبی جلوگیری میکنند مثل گوجه فرنگی، خیار و گوجه فرنگی باید مصرف شود.
وی ادامه داد:خوردن انواع سبزی و سالاد به علت دارا بودن مواد مغذی مختلف و آبی در وعده سحری و افطار علاوه بر تأمین ویتامینهای بدن، از تشنگی و خشکی گلو که میتواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری کرونا کند، جلوگیری میکند.
دکتر عبداللهی اضافه کرد: نوشیدنیهای خیلی شیرین همچون نوشابههای گازدار، شربتها و چای خیلی شیرین و پررنگ هم که موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو در طول روز میشوند، هم در وعده سحر مصرف نشود.
وی ادامه داد: چای پررنگ میتواند موجب دفع آب بدن و کم آبی در طول روزه داری شود.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان گفت: خوردن غذاهای چرب وشور، کنسذو، تنقلات شور و فست فودسبب تضعیف سیستم ایمنی و تشنگی میشود.