پخش زنده
امروز: -
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: ما چین را قدرت جهانی و منطقهای میدانیم و با این کشور ارتباط داریم و حتی حزب موتلفه در بحث کرونا و ارسال واکسن با ریاست جمهوری چین مکاتبه کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای اسدالله بادامچیان در ادامه سخنانش در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار المیادین مبنی بر این که با توجه به حضور کم مردم در انتخابات مجلس و مشکلات اقتصادی کشور، چه پیش بینی از حضور مردم در انتخابات پیش رو دارید؟ تصریح کرد: ما از ابتدای انقلاب تاکنون در عرصههایی شاهد کاهش حضور بوده ایم، اما در انتخابات پیش رو از آن جهت که قرار است انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هم برگزار شود حضور خوبی خواهیم داشت و درباره انتخابات ریاست جمهوری هم، چون بحث رفع مشکلات و مسائل مردم مطرح است، حضور مردم در انتخابات برای همه کشورها فرصت محسوب میشود.
وی گفت: هم اکنون آمریکا دچار بحران است و ما آن را در دعواهای ترامپ و بایدن دیدیم و اکنون آمریکا با بدهیهای تریلیون دلاری مواجه است و آن قدر ورشکسته شده که به دنبال خروج نیروهای شان از افغانستان هستند و معلوم نیست که اگر اوضاع عربستان به هم بخورد چگونه بتوانند روزانه ۸ میلیون بشکه نفت از آرامکو بدزدند.
بادامچیان افزود: وضع اروپا، انگلستان و فرانسه هم که مشخص است و در چنین موقعیتی ما نیازمند دولتی مقتدر و با بنیان محکم هستیم.
وی گفت: اکنون دولت با چین، روسیه و هند همکاری میکند و فردا با پاکستان همراهی خواهد کرد که در این شرایط با نیمی از مردم جهان مرتبط خواهیم شد و دیگر دوران سلطه گری غرب به پایان رسیده است.
بادامچیان افزود: دنیا در چنین موقعیتی نیازمند دولتی قوی در ایران است و باید دولتی به دور از احساس گرایی، غرب زدگی و سازش کاری سرکار بیاید و به دنبال التماس کردن به بیگانه نباشد.
وی گفت: قطعا مردم به دنبال دولتی قوی هستند و اگر برنامه خوبی ببینند قطعا به صحنه میآیند و ما در موضوع تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی دیدیم که چگونه خودجوش به میدان آمدند، زیرا احساس کردند که باید به آمریکا بگویند که اگر سلیمانی را زدید نسل سلیمانی ور نمیافتد و ایران زمین نمیخورد و آمدند تا به آمریکاییها بفهمانند ما همه سلیمانی هستیم.
بادامچیان افزود: فکر میکنم مردم اگر در این دوره احساس کنند نامزدهای مقتدری به میدان آمده اند، به میدان بیایند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چقدر احتمال دارد سیاست خارجی کشور در دوره آینده تغییر کند، گفت: سیاست خارجی ما این گونه نیست که دولتها بتوانند تغییرش دهند چرا که سیاست کلان ما را، ولی امر مسلمین تعیین میکند، اما آزادی، سلیقهها و نظرات گوناگون در کشور وجود دارد دولتهایی که سرکار میآیند چهارچوب اصلی را دارند و حتی دولت کنونی در جریان برجام نتوانست غیر از سیاستهای اصلی پیش برود.
بادامچیان در پاسخ به سوالی مبنی بر این که شما که به صورت حزبی به میدان آمده اید نامزدتان چگونه میخواهد برنامه هایش را به مردم معرفی کند؟ گفت: البته در همه دورهها این گونه بوده است که همه نامزدان انتخابات نتوانسته اند به همه وعدههای شان عمل کنند، اما ما معتقدیم که اگر وعدهای قرار است بدهیم زمینه سازی برای اجرای آن کرده ایم و در کشورهای دیگر هم معمولا چند حزب سرکارند و برنامههای شان را میدهند و آن حزبی که ملت شان انتخاب کنند رای میآورند و در دولتها اجرا میکنند.
وی افزود: ما وعدههای بی حساب و کتاب نمیدهیم و آن را به خوبی اجرا خواهیم کرد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که با توجه به دیدار شما با رهبر حزب کمونیست چین آیا اگر در دولت آینده حضور داشتید ارتباطات راهبردی تان را با چین به ویژه در بحث توافق ۲۵ ساله با چین ادامه میدهید؟ گفت: ما فقط با حزب و دولت چین در ارتباط نیستیم و با احزاب اسلامی و غیر اسلامی جهان ارتباط داریم و هم اکنون آقای نیکنام و تهرانی تینا در معاونت بین الملل حزب با همه گروهها در حال کار هستند و روابط ما با احزاب مقاومت هم ارزشمند است.
بادامچیان افزود:، اما در بحث چین ما سالها با این کشور در ارتباط جدی هستیم چرا که آن را قدرت جهانی و منطقهای میدانیم و میتواند در این کشورها موثر واقع شود؛ البته شاید این قدرت بخواهد به نفع خودش بهره برداری کند و ما باید مراقب باشیم استقلال مجموعه خودمان را حفظ کنیم.
دبیر کل حزب موتلفه گفت: حزب از سند همکاری ایران و چین استقبال کرد چرا که ما باید از این موضوع برای رفع مشکلات مان استفاده کنیم و حتی ما در بحث کرونا برای ریاست جمهوری چین نامه نوشتیم و در گرفتن واکسن کرونا با آنها مکاتبه داشتیم و جالب است وزارت خارجه و بهداشت حمایت کرد.
وی افزود: ما چین، روسیه، هند، پاکستان، ایران و کشورهای اسلامی را قدرتهایی عظیم در جهان میدانیم و اگر با هم جمع شویم با همه ثروتها و مخازنی که داریم میتوانیم بر غارت گری و استکبارستیزی آمریکا فائق آییم.