به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، طاهر علمی افزود: این مسابقات به صورت مجازی به مدت یک هفته در ۱۱ رشته حفظ، تفسیر، قرائت قرآن کریم، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، مداحی، اذان، احکام و انشای نماز برگزار میشود.
وی با بیان اینکه مسابقات قرآن دارای چهار مرحله مدرسهای، منطقهای، استانی و کشوری است گفت: با توجه به اینکه شرایط کرونایی در کشور حاکم است، ولی نه تنها این مسابقات تعطیل نشده بلکه استقبال خوبی از این دوره به عمل آمده است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان به رتبههای کسب شده توسط دانش آموزان در دورههای گذشته مسابقات قرآن اشاره کرد و افزود: خوشبختانه آذربایجانشرقی جزو پنج استان برتر کشور است که در سال گذشته توانست ۲۲ رتبه کشوری کسب نماید که این نشان از حضور فعال دانش آموزان در زمینه فعالیتهای قرآنی است.
وی در خصوص نقش آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه نیز اظهار کرد: آموزش و پرورش ذاتاً کارش تربیت انسانها و مخصوصاً تربیت دینی است و تمام تلاش و توانمندی خود را گذاشته تا در زمینه تربیت دینی موفق عمل کند و در این زمینه حوزه علمیه و دانشگاهها نیز در کنار آموزش و پرورش قرار دارند.
وی به فعالیت ۵۰ دارالقرآن در استان اشاره کرد و افزود: مربیان متخصص در این دارالقرآنها در بخشهای مختلف قرآنی، چون حفظ، قرائت و معنی به دانش آموزان آموزش می دهند.
علمی در خصوص تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن نیز گفت: برای تحقق منویات معظمله آموزش و پرورش برنامه حفظ جزء ۳۰ قرآن را چندین سال قبل شروع کرده است که با استقبال خوب دانش آموزان مواجه شده و بیشترین آمار با ۲۳۰ هزار دانش آموز مربوط به آذربایجانشرقی است و امیدواریم در سالهای آینده بتوانیم تمامی دانشآموزان را برای حفظ جزء ۳۰ قرآن آماده کنیم تا فرمان مقام معظم رهبری تحقق پیدا کند.
سیونهمین دوره مسابقات قرآن دانشآموزان آذربایجانشرقی با همکاری سازمان جهاددانشگاهی استان به صورت مجازی از ۳۱ فروردینماه الی ۵ اردیبهشتماه در تبریز در حال برگزاری است.