بسته سلامت ماه مبارک رمضان
غذای شیرین در افطار = تضعیف سیستم ایمنی بدن
مصرف مواد غذایی شیرین زولبیااز جمله و بامیه در وعده افطار محدود شود.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بامیه و زولبیا دارای مقادیر زیادی قندو چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود: زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین ازجمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین در وعده افطار موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
وی اضافه کرد: همچنین مصرف زیاد این مواد شیرین منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی میشود.
برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و یا بهبودی پس از ابتلا سیستم ایمنی بدن باید قوی باشد.