پخش زنده
امروز: -
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، گفت: مصرف دمنوش بابونه در سحر عطش و تشنگی ناشی از روزه داری را کاهش میدهد.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، خانم دکتر ساره حسینی گفت: بابونه یکی از قدیمیترین گیاهان دارویی است که دارای خواص درمانی بسیاری است.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در ایام ماه مبارک رمضان میتوان با تهیه چای یا دمنوش بابونه از خواص درمانی بی نظیر این گیاه بهره جست.
وی با اشاره به اینکه بابونه یک آرامبخش طبیعی و ضد افسردگی است و دمنوش آن خاصیت آرام بخشی داشته و کاهنده مؤثر اضطراب است و در رفع بی خوابی مفید میباشد، بیان کرد: گیاه بابونه به عنوان تسکین دهنده درد و یک عامل ضد اسپاسم در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: نوشیدن چای یا دمنوش بابونه تب را کاهش داده و برای درمان سرماخوردگی و همچنین تسکین سردردهای ناشی از روزه گرفتن مفید است.
خانم دکتر حسینی با بیان اینکه بابونه خاصیت ضد سرطانی دارد، افزود: دمنوش بابونه مقوی قلب، مغز و معده بوده و مصرف آن در درمان انواع اختلالات دستگاه گوارش از جمله نفخ، سوء هاضمه، اسهال، بی اشتهایی و حالت تهوع مفید است و مصرف ان در زمان افطار توصیه میشود.
وی با تأکید بر این که مصرف دمنوش بابونه در دوران بارداری توصیه نمیشود، یادآور شد: مصرف دمنوش بابونه در سحر عطش و تشنگی ناشی از روزه داری را کاهش میدهد.