پخش زنده
امروز: -
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به بستری خانوادگی در بیمارستانها گفت: این امر نشان دهنده پابرجا بودن دورهمیهاست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، عبدالکریم فیروز زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به بستری خانوادگی مبتلایان به کرونا در بیمارستان بزرگ این شهرستان گفت: براساس آمارها و نمودارهای روزانه میتوان به این نتیجه رسید که دورهمیها به قوت خود باقی هستند.
وی به سیر عمودی آمارهای مربوط به ابتلا به کرونا ویروس در این شهرستان و بستری زن، شوهر، پسر، عروس، نوه و سایر افراد فامیل در بیمارستان بزرگ دزفول اشاره کرد و بیان داشت: این موضوع نشان دهنده بی توجهی خانوادهها نسبت به رعایت شیوه نامههای بهداشتی و هشدارها است.
فیروز زاده تصریح کرد: کشورهایی که از نظر واکسیناسیون پیشرفت قابل توجهی داشته اند و ادعا میکنند درصد زیادی از مردم واکسن زدهاند، اما همچنان درگیر کرونا هستند و این موضوع نشان دهنده اهمیت رعایت توصیههای بهداشتی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول وضعیت این شهرستان را به لحاظ شیوع و ابتلا به به کووید-۱۹ نامطلوب و بحرانی توصیف کرد و اظهار داشت: با وجود اینکه با تمام توان درخدمت مردم هستیم با ورود به پیک سنگین کرونا مواجه شدیم و امکانات جوابگو نیست.
بیشتر بخوانید: بستری۷۰ بیمار کرونایی در بیمارستان ایذه
این مقام مسئول ادامه داد: با وجود اینکه ظرفیت اکسیژن بیمارستان بزرگ دزفول یکهزار و ۲۰۰ لیتر افزایش یافته و تصور میشد نیازی به اکسیژن نباشد، ولی نوع و شدت بیماری آنقدر زیاد است که کمبود اکسیژن داریم، البته با وجود اینکه دیروز ۵۰ بیمار را از بیمارستان ترخیص کردیم، امروز ۵۰ بیمار در اورژانس در انتظار بستری هستند.
فیروز زاده بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۳۰ بیمار کرونایی در دزفول بستری هستند و به علت زیاد بودن بیماران یک بخش دیگر برای بیماران درنظر گرفتیم تا روزانه به ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر خدمات درمانی ارائه کنند، ضمن اینکه روزانه به حدود ۵۰۰ نفر بیمار بستری خدمات رسانی میشود.
وی مراجعه دیرهنگام بیماران به مراکز درمانی را یکی از مشکلات در زمینه درمان مطرح کرد و گفت: ۷۰ درصد افرادی که فوت شده اند در ۲۴ ساعت آخر بیماری به بیمارستان مراجعه کردهاند و همین این مراجعه دیرهنگام به بیمارستان باعث شده نتوانیم روند درمان را به خوبی انجام دهیم و ریهها و سایر نقاط بدن درگیر شده و عملا کاری از دست کادر درمان برنمی آید.