طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان
رئیس اداره نظارت بر فراوردههای خام دامی اداره کل دامپزشکی استان از طرح تشدید کنترل و نظارت ویژه ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مریم ملکی گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فراوردههای
خام دامی توسط اکیپهای دامپزشکی به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان از تاریخ تا ۲۳ اردیبهشت در خراسان جنوبی اجرا میشود.
وی افزود: در این طرح تعداد ۳۶ اکیپ ثابت و سیار به تعداد هزار و ۱۳۷ نفر روز از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب شرکت خواهند کرد.
ملکی گفت: هم استانیها در صورت مشاهده هرگونه فراورده خام دامی که شرایط بهداشتی مناسبی ندارد و یا خارج از ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی عرضه میشود از طریق شماره تماس ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.