گوجه سبز از نوبرانه های پرطرفدار فصل بهار است که در مصرف آن باید به برخی از نکات توجه داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،به گفته نچواک متخصص تغذیه در مصرف نوبرانهها مانند آلوچه و چغاله بادام باید الگوی غذایی رعایت و از مصرف بی رویه آنها پرهیز کرد.
نچواک با بیان اینکه آلوچه در گروه میوهها و سبزیجات قرار میگیرد افزود:خوردن نمک به همراه این میوه توصیه نمیشود چرا که استفاده از نمک به همراه آن به کلیهها آسیب جدی می زند.
به گفته این کارشناس تغذیه گوجه سبز برای افرادی که کلیه آن ها سنگ ساز است مناسب نیست و بهتراست که مصرف نشود.
وی به خانم های باردار نیز توصیه کرد که در مصرف این میوه زیاده روی نکنند.
نچواک خوردن ۵ تا ۶ آلوچه را در هر وعده توصیه کرد و گفت: حتما در مصرف این میوه باید اصول بهداشتی رعایت شود چرا که همه محصولات کشاورزی سمپاشی میشوند و اگر خوب شسته نشوند میتواند میکروبها و انگلهای زیادی را وارد بدن کنند.
نچواک گفت: گوجه سبز غنی از ویتامین c ، A، D2 ، D1 ، آهن و فسفر است و به کاهش فشار خون و چربی کمک می کند.
پیش بینی برداشت هزار و ۸۰۰ تن گوجه سبز از باغات استان
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بااشاره به اینکه متوسط برداشت محصول گوجه سبز ۶ تن در هکتار است گفت: پیش بینی میکنیم امسال ۱۸۰۰ تن گوجه سبز از باغات استان برداشت شود.
احمدی افزود: با توجه به اینکه این محصول نوبرانه از باغات روستای پیران سرپل ذهاب اولین محصول نوبرانه کشور است گفت: سطح زیرکشت باغات گوجه سبز در استان ۴۵۰ هکتار است که ۳۰۰ هکتار آن در مرحله باروری است.