به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر کمیته امداد دهدشت در جلسه شورای زکات با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۶ میلیارد ریال زکات در این شهرستان جمعآوری شد، گفت: ستاد زکات برای تحقق برنامهها هدفگذاری سالانه در نظر گرفته که برنامه سه ماهه اول و دوم امسال تمرکز برای جمعآوری زکات است.
سید عبدالخالق آرامشدوست افزود: به همین منظور ۲ هزار کیسه آماده توزیع است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه هم گفت: شرایط جوی نامطلوب آینده روشنی را پیش پای کشاورزان قرار نداده است و با توجه به اینکه ۹۰ درصد کشت شهرستان دیم است، کمبود بارندگیها، افت شدید عملکرد در سال زراعی دور از انتظار نیست.
حکمت نریمانی با اشاره به اینکه امسال شرایط خشکسالی ۱۰۰ درصدی است، افزود: بسیاری ازمزارع قابل برداشت نیست و این در حالی است که سال گذشته ۲۸ هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان خریداری شد.
وی ادامه داد: امسال پیشبینی میشود تنها هشت تا ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شود.
امام جمعه دهدشت و رئیس شورای زکات شهرستان کهگیلویه هم با تبیین فضایل فریضه زکات گفت: این واجب الهی آن طور که باید در جامعه نهادینه نشده است و میطلبد در حکومت اسلامی و شیعی نظام دینی تبلیغ زکات بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
حجتالاسلام علی وحدانیفر افزود: کارشناسان پهنه کشاورزی تبلیغ زکات را تکلیف شرعی خود بدانند و در کنار دیگر فعالیت تخصصی به این مهم نیز بپردازند.
وی از فرماندار خواست برای ترغیب فعالان عرصه زکات دهیارانی که بیشترین فعالیت را در جمع آوری زکات داشته باشند مورد تشویق اعتباری دهیاری قرار دهد.
فرماندار کهگیلویه هم با اشاره به نقش زکات در اقتصاد اسلامی گفت: اقتصاد اسلامی مبتنی بر زکات است و آوردن ۵۹ بار زکات در ۹ سوره قرآن مؤید این است که این فریضه برای توسعه مهم است.
دارا کریمی نژاد افزود: در سال زراعی جاری از همه ظرفیتهای دهیاریها و بخشداران برای تبلیغ و جمع آوری زکات استفاده می شود.