ادامه اعتراضات به خشونت پلیس در آمریکا؛
اعتراض مردم شیکاگو به قتل یک نوجوان به دست پلیس آمریکا
هزاران نفر از مردم شیکاگو در اعتراض به قتل نوجوان ۱۳ ساله به دست پلیس این شهر تظاهرات کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ کانال تلویزیون محلی شیکاگو (WGN) گزارش داد، این اعتراض شهروندان شیکاگو در حالی برگزار شد که "آدام تولدو" نوجوان ۱۳ ساله لاتین تبار حدو دو هفته پیش به دنبال تیراندازی پلیس آمریکا کشته شد. این در حالی است که فیلم لحظه شلیک تیراندازی دو روز پیش منتشر شد.
معترضان در این تظاهرات فریاد میزدند: " دستها بالا، تیراندازی نکنید" و " نه عدالت، نه صلح". این معترضان همچنین پلاکاردهایی با پیامهایی همچون " عدالت برای آدام تولدو اجرا شود" و " تبعیضنژادی پلیس آمریکا را متوقف کنید" در دست داشتند.
شرکتکنندگان در این تظاهرات ضمن سکوت چند لحظهای برای ادای احترام به "آدام تولدو" با خانواده این قربانی تیراندازی پلیس آمریکا ابراز همدردی کردند.
پیش از این برخی رسانههای آمریکایی گزارش دادند: در پی انتشار تصاویر «ویدئو همراه پلیس» مشخص شد که «آدام تولدو» نوجوان ۱۳ ساله آمریکایی هنگام تعقیب و گریز درحالی که دستهای خود را بالای سر برده و هیچگونه سلاحی به دست نداشته به یک باره توسط پلیس با شلیک یک گلوله از پای در میآید.
این تصاویر دو روز پیش انتشار یافت و شبکه خبری سی ان ان نیز منبع انتشار این تصاویر جدید ویدیویی را «دفتر جوابگویی پلیس شیکاگو" اعلام کرد.
لس آنجلس تایمز نیز با پرداختن به این خبر نوشت: درحالی این تصاویر دو روز پیش انتشار یافت که تولدو در ۹ فروردین ماه ۱۴۰۰ توسط پلیس شیکاگو به این اتهام که وی درهنگام تعقیب و گریز مسلح بوده، با شلیک یک گلوله به قتل میرسد.
درحالی پلیس آمریکا همچنان به کشتار رنگین پوستان در این کشور ادامه میدهد که دادگاه جرج فلوید دیگر شهروند آمریکایی که پنجم خرداد ماه ۱۳۹۹ در شهر مینیاپولیس ایالت مینه سوتا توسط یک پلیس سفید پوست با خفه کردن وی به قتل رسید، درجریان است.
قتل جرج فلوید اعتراضهای سراسری در آمریکا را موجب شد تا آنجا که رئیس جمهوری وقت به نوعی دستور سرکوب اعتراض عدالتخواهان و معترضان به نژادپرستی سیستماتیک در آمریکا را صادر کرد. رفتار نیروهای پلیس و امنیتی در آمریکا علیه معترضان حیرت رسانههای آمریکایی را موجب شد تا آنجا که با انتشار تصاویر صحنههای سرکوبهای دولتی مینوشتند باور نمیکنیم که «اینجا آمریکا است».