پخش زنده
امروز: -
فرماندار آستارا گفت: ۱۵ سازمان مردم نهاد در این شهرستان مجوز فعالیت گرفته است و باید در حوزههای مختلف نظیر حفاظت محیط زیست، با همدیگر برنامه کاری و همکاری داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ، عباس صابر در جلسه با مدیران سازمان های مردم نهاد در فرمانداری آستارا گفت: سازمان های مردم نهاد باید مطالبه گر باشند و در حوزه های مختلف، با وحدت و همدلی کار کنند.
وی افزود : سازمان های مردم نهاد نباید منتظر دعوت مسئولان برای انجام کار باشند، بلکه داوطلبانه برای رفع مشکلات شهرستان و اجرای برنامه های مختلف پیشقدم شوند.
نماینده عالی دولت در آستارا بیان کرد: فرمانداری از طرح های سمن ها نظیر راه اندازی اتاق فکر برای بررسی مشکلات شهرستان و ارائه راهکارها و جمع آوری و فروش کاغذهای باطله برای ساخت مدرسه در روستای محروم حمایت می کند.
وی گفت: طرح های سمن ها باید کارشناسانه و دارای تمام جوانب امر باشد و دستگاه های دولتی همکاری کنند تا سازمان های مردم در انجام کار گروهی و سازمان یافته موفق شوند.