به گزارش شبکه تلویزیونی ب. اف. ام
افزایش بستری جوانان مبتلا به کرونا در فرانسه
براساس آمار روزانه، شمار جوانانی که به علت ابتلا به بیماری کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای فرانسه بستری میشوند، رو به افزایش است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی ب. اف. ام فرانسه؛ براساس آمار روزانه، شمار جوانانی که به علت ابتلا به بیماری کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای فرانسه بستری میشوند، رو به افزایش است.
پزشک فرانسوی در یکی از بیمارستانهای بوبینیی (Bobigny) واقع در حومه شمال شرقی پاریس گفت "اینجا بیمارانی در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حتی ۳۲ و ۳۹ سال دارند. در واقع باید بگویم اغلب بیماران کرونایی بستری در بخش احیا، زیر ۷۰ سال سن دارند".
در بیمارستان "ابن سینا" منطقه بوبینیی، اغلب بیمارانی که بستری هستند به سویه انگلیسی کووید-۱۹ آلوده شدهاند. همه تختهای این بیمارستان را بیماران کرونایی اشغال کردهاند که اغلب هم جوان هستند.
پزشک فرانسوی افزود در موج نخست همه گیری، سن متوسط افرادی که در بخش مراقبهای ویژه بستری بودند ۵۷ تا ۶۳ سال بود و در حال حاضر سن متوسط به ۵۵ سال رسیده است.
کادر درمان به برخی اقدامات در بیمارستان عادت کرده اند. برای یک بیمار کرونایی، اغلب باید هفت نفر در هماهنگی با یکدیگر باشند. یکی از پرستاران در مورد نحوه احیای بیماران کرونایی صحبت میکند.
از هر ۱۳ بیمار در بخش احیا، ۱۲ نفر اینتوبه (عبور لوله به مجاری تنفسی) شده اند. بقیه در حالت بیداری زیر دستگاه اکسیژن هستند. یکی از این بیماران فقط ۳۳ سال دارد.
پزشک فرانسوی گفت این دختر جوان هیچ بیماری زمینهای نداشته و به کرونا مبتلا شده است. ما تلاش میکنیم تا جایی که امکان دارد، بیماران را اینتوبه نکنیم. هدف اصلی ما همین است.
پرستاران باید دائماً هوشیار باشند. موج سوم همه گیری آنها را به شدت خسته و درمانده کرده است.
پرستار فرانسوی گفت ساعات کاری زیاد است و فشار زیادی را تحمل میکنیم. استرس داریم. از طرفی وظایف مادری خود را نیز داریم.
پرستار دیگری گفت دائماً بیماران جدیدی به بخش مراقبتهای ویژه فرستاده میشوند. رسیدگی به آنها وقت و انرژی زیادی از ما میگیرد. ما در موج اول و دوم مردم را مطلع کردیم. در موج سوم نیز هنوز در حال اطلاع رسانی به مردم هستیم.
تعداد بیماران کرونایی که به بخش مراقبتهای ویژه منتقل میشوند به قدری بیشتر شده که حتی از بخش قلب و عروق نیز به عنوان اتاق احیا استفاده میشود.
پزشک فرانسوی گفت از ۱۵ روز پیش مجبور شدیم بخش قلب و عروق را نیز به احیا بیماران کرونایی اختصاص دهیم. البته در این اتاق دو تخته شرایط برای افرادی که بیمار تخت کناری اینتوبه میشود، بسیار سخت است.
در حال حاضر در منطقه ایل-دو-فرانس که پاریس نیز جزء آن است، حدود ۱۸۰۰ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند و کادر درمان نگران هستند این اوضاع وخیم تا تابستان طول بکشد.