تنور داغ نان بیکیفیت در کردستان
کردستان، استانی است که از برترین تولیدکنندگان گندم در کشور به شمار میرود ولی هنوز تا تهیه نان با کیفیت فاصله زیادی دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان گفت: این شرکت مسوول خرید تضمینی گندم نه درصد گلوتن و پروتئین موجود در این محصول است.
جمال صالحی اظهار داشت: بی شک در تولید نان باکیفیت چند حلقه تاثیرگذار وجود دارد که از جمله آنها میتوان به نوع رقم، مدیریت مزرعه گرفته تا فرآیند بوجاری و قرنطینه آرد در کارخانهها و مهارت و توانمندی نانواها اشاره کرد.
مسوولان جهاد کشاورزی کردستان هم پایین بودن کیفیت گندم کشت شده در استان را قبول ندارند و معتقدند بهترین رقم گندم در استان کشت میشود و بیکیفیت بودن نان را باید در دیگر زنجیرههای تولید این ماده غذایی جستجو کرد.