پخش زنده
امروز: -
استاندار خراسان جنوبی گفت: واقعه صحرای طبس، به عنوان یک امداد غیبی، باید ماندگار شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، آقای ملانوری در جلسه برنامه ریزی گرامیداشت شکست مفتحضانه حمله نظامی آمریکا به ایران در صحرای طبس، ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹ افزود: نظام جمهوری اسلامی در طول حیات خود، دائماً با عنایات ویژه خداوند و نعمتهای بزرگی مواجه بوده و در حقیقت حرکتهای رو به رشد و توسعه انقلاب همواره باعنایت خداوند به پیش رفته است.
وی افزود: تداوم حرکتهای انقلابی صدور آن به سراسر جهان که از آرزوهای امام و اهداف بزرگ انقلاب هم بوده قطعاً با همت و ایثار و حضور گسترده مردم، رهبریهای رهبر انقلاب و قطعاً با عنایت خداوند متعال محقق شده است.
استاندار گفت: یکی از وقایع بزرگی که نشانگر الطاف خفیه الهی و معجزات خداوند پس از انقلاب اسلامی است، واقعه صحرای طبس است که باید ماندگار شود و به نسلهای بعدی منتقل کنیم.
آقای ملانوری افزود: در طول سالهای گذشته اقدامات خوبی برای گرامیداشت پنجم اردیبهشت، انجام شده، ولی به عنوان یک سند بزرگ انقلاب و برگ زرینی از تاریخ انقلاب اسلامی و به عنوان یک سرمایه بزرگ معنوی در این استان، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
رئیس موزه بین المللی صحرای طبس هم در این نشست از آغاز عملیات اجرایی مرحله اول احداث این موزه بزودی خبر داد و گفت: این مرکز فرهنگی با ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت در ۲تا۳ فاز اجرا خواهد شد.
جهان بخش با بیان اینکه موزه استکبارستیزی طبس ردیف اعتباری ملی دارد افزود: امسال ۱۰میلیارد تومان در کمیسیون تلفیق برای این طرح اختصاص یافته است.
وی گفت: آستان قدس رضوی هم مجتمع خدماتی در این منطقه احداث خواهد کرد.
رئیس موزه بین المللی صحرای طبس همچنین از اعلام آمادگی سرمایه گذاران برای ایجاد بومگردی و کویرگردی در محدوده این موزه خبر داد.
جهانبخش همچنین گفت: برای انتقال این حادثه بزرگ به نسل آینده، واقعه شکست امریکا در صحرای طبس در کتابهای درسی دانش آموزان گنجانده می شود.
در این جلسه اعلام شد با توجه به شیوع کرونا و ماه مبارک رمضان، مراسم بزرگداشت سالروز شکست امریکا در صحرای طبس بصورت رسانهای برگزار می شود.