بمناسبت ماه مبارک رمضان و دراجرای سومین مرحله از طرح اطعام مهدوی، ۱۱۰ آشپزخانه پخت و توزیع غذای گرم در هرمزگان راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان پیش بینی کرد در ماه مبارک رمضان یک میلیون دست غذای گرم پخت و بین نیازمندان زیر پوشش کمیته امداد توزیع شود. وی راه اندازی این طرح را از محل نذورات خیران و مردم عنوان کرد و افزود: خیران و نیکوکاران هرمزگانی برای شرکت در این طرح میتوانند کمکهای مالی خود را با شماره #۰۷۶*۸۸۷۷* واریز کنند.