دکتر علی اکبر صالحی تاکید کرد:
اقدام علیه سایت نطنز؛ ادامه پیشرفت هسته ای با جدیت
رئیس سازمان انرژی اتمی: ایران با جدیت گسترش فناوری هسته ای و رفع تحریم های ظالمانه را ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرنگار هسته ای
خبرگزاری صدا و سیما ، آقای دکتر علی اکبر صالحی افزود: اقدامی که علیه مرکز غنی سازی نطنز انجام شد، نشان دهنده شکست مخالفین پیشرفت های صنعتی و سیاسی کشور برای جلوگیری از توسعه چشمگیر صنعت هسته ای از یک سو و مذاکرات موفق برای رفع تحریم های ظالمانه است.
وی خاطرنشان کرد: در روز ملی فناوری هسته ای آخرین دستاوردهای دانشمندان جوان و پرتلاش کشور به نمایش گذاشته شد و همزمان نیز چشم انداز رفع تحریم ها کاملاً آشکار شد.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بین المللی و آژانس بین المللی انرژی اتمی با این تروریسم هسته ای حق خود را برای اقدام علیه عاملین و آمرین و مباشرین محفوظ می دارد.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: همچنین برای ناکام گذاشتن اهداف آمرین این حرکت تروریستی، جمهوری اسلامی ایران با جدیت گسترش فناوری هسته ای از یک سو و گسترش برای رفع تحریم های ظالمانه از سوی دیگر ادامه خواهد داد.
![اقدام علیه تاسیسات نطنز ؛ شکست مخالفان پیشرفت صنعتی و سیاسی ایران اقدام علیه تاسیسات نطنز ؛ شکست مخالفان پیشرفت صنعتی و سیاسی ایران](data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAAMAAAACCAIAAAASFvFNAAAAFklEQVQI12P8//8/AwMDAwMDEwMMAAA2BgMBlwrRZAAAAABJRU5ErkJggg==)
بامداد امروز حادثهای در بخشی از شبکه توزیع برق مجتمع غنیسازی شهید احمدی روشن نطنز رخ داد که خوشبختانه صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشته است.