• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۲۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۱
بوشهر » اجتماعی

بازدید مقامات از تاسیسات پارس جنوبی ممنوع شد

استاندار بوشهر گفت: بازدید مقامات از پارس جنوبی تا برگشت استان بوشهر به شرایط آرام و عادی کرونایی منتفی و ممنوع است.

بازدید مقامات از تاسیسات پارس جنوبی ممنوع شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، عبدالکریم گراوند امروز در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا استان بوشهر رعایت محدودیت‌ها در فعالیت مشاغل بر اساس رنگ‌بندی شهرستان‌ها را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: تمام محدودیت‌ها باید در فعالیت مشاغل بر اساس رنگ‌بندی تعیین شده در شهرستان‌های ۱۰ گانه استان بوشهر باید اعمال و با متخلفان برخورد قاطع قضایی شود.

وی افزود: دستگاه قضایی و دادستان‌ها خدمات قابل توجهی در عرصه برخورد با متخلفان انجام داده‌اند که باید این مهم همچنان در دستور کار داشته باشند.

استاندار بوشهر با تاکید بر اعمال محدودیت‌ها در دستگاه‌های اجرایی و ادارات در فعالیت کارکنان گفت: حراست دستگاه‌های اداری و اجرایی باید بازرسی و نظارت ویژه در رعایت اعمال محدودیت‌ها در ادارات مورد توجه قرار دهند.

گراوند با اشاره به افزایش بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بر آماده شدن بیمارستان صحرایی تاکید کرد و گفت: منطقه دوم نیروی دریایی سپاه و ستاد بحران استان بوشهر بیمارستان‌های صحرایی برای راه‌اندازی آماده کنند تا در صورت رسیدن به بحران، از این ظرفیت استفاده شود.

وی با بیان اینکه محدودیت رفت و آمد به سواحل و تفرجگاه‌های استان بوشهر از ۲ ماه قبل از عید نوروز اعمال می‌شدگفت : مسدود شدن راه‌های ورودی به استان بوشهر در راستای شکسته شدن زنجیره انتقال ویروس کرونا همواره اعمال می‌شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه هیچ کس در ابتلا به بیماری کرونا در امان نیست تاکید کرد: تنها راه مصون ماندن از ابتلا به کرونا رعایت دستورالعمل بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی دست‌ها با آب و صابون است.

گراوند با اشاره به روند افزایشی اشغال تخت‌های بیمارستانی افزود: اگر تا ۱۰ روزدستورالعمل‌های بهداشتی در همه زمینه‌ها رعایت شود می‌توان زمینه پیشگیری از بیماری در جامعه فراهم کرد تا بتوان به برنامه‌های ویژه ایام ماه مبارک رمضان پرداخت.

وی بر استفاده از فضای مجازی و شبکه استانی صدا و سیما در برگزاری برنامه‌های ماه مبارک رمضان تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم با اشاره به اینکه تعداد مبتلایان به کرونا از هفته‌ای ۱۱۰ مورد در هفته آخر اسفند در سه هفته فروردین به ۷ هزار نفر رسیده است گفت: مبتلایان به بیماری کرونا در استان بوشهر ۷ برابر شده است.

کشمیری افزود: میزان رشد ابتلا و بستری کرونایی در ۱۴ ماه گذشته مربوط به ۳ هفته جاری است. افزایش چشمگیر بیماران کرونایی اگر کنترل نشود می‌تواند نظام درمان را غافلگیر کند.

وی تمام استان‌ها را دارای شیب افزایشی دانست و گفت: در ۳ هفته اخیر شیب ابتلا و بستری کرونایی در استان بوشهر افزایشی شد که باید دستورالعملهای بهداشتی به شدت رعایت شود.

کشمیری با بیان اینکه در ۳ هفته فروردین امسال ۷ هزار مورد بیمار کرونایی در استان شناسایی شده است افزود: بیشترین بیماران در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، گناوه، کنگان، جم است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)