به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، دکتر ترکاشوند گفت: تعداد مراجعان مشکوک به مراکز ۱۶ ساعته و مراکز بهداشت از ۲۷۶ نفر در هفته ابتدای فروردین ماه به ۶۱۹ نفر در هفته دوم افزایش یافته که از این تعداد تست PCR ۱۰۰ نفر در هفته اول و ۳۰۰ نفر در هفته دوم مثبت شده است.
او به مراجعه ۱۳۲۰ نفر در هفته سوم فروردین اشاره و اضافه کرد: از این تعداد تست ۷۴۶ نفر مثبت شده یعنی طی یک هفته تعداد مبتلایان به بیش از دو برابر افزایش یافته است؛ همچنین تعداد بیماران بستری در بیمارستانها از ۵۰ نفر در هفته اول فروردین به ۷۰ نفر در هفته دوم و ۱۷۸ نفر در هفته سوم رسیده است و با توجه به این سیر صعودی، بدون شک تعداد بیماران بستری تا پایان هفته جاری به بیش از دو برابر افزایش مییابد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر یادآور شد: مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در شهرستان ملایر از یک نفر در هفته اول فروردین به سه نفر در هفته دوم و شش نفر در هفته سوم افزایش یافته است؛ و در صورت تداوم این سیر صعودی تعداد بیماران بستری، متأسفانه آمار مرگ و میر نیز افزایش چند برابری خواهد داشت.
وی بیمارستانهای امام حسین (ع) و غرضی را در اولویت اول شبکه بهداشت برای بستری بیماران کرونایی بیان و خاطرنشان کرد: در بیمارستان امام حسین (ع) ۱۲۰ تخت و بیمارستان غرضی، ۱۰۰ تخت برای بیماران کرونایی درنظر گرفته شده که در حال حاضر بیش از نیمی از این ظرفیتها تکمیل شده است.
ترکاشوند با اشاره به اینکه از بیمارستان ۱۰۰ تخته مهر نیز ۵۰ تخت برای بیماران کرونایی آماده شده که در حال حاضر ۲۰ تخت آن تکمیل شده است، گفت: بیش از ۸۰ درصد آمار مبتلایان در این پیک ناشی از دورهمیهای خانوادگی، دید و بازدیدها، مراسمهای عروسی و مسافرتهای نوروزی است.
ترکاشوند از واکسینه شدن ۱۱۰۰ نفر در شهرستان ملایر خبر داد و افزود: این تعداد شامل کادر درمانی، پرسنل مراکز ۱۶ ساعته ملایر، ازندریان و سامن، پاکبانان و کارکنان آرامستان بهشت هاجر، سالمندان مرکز سالمندان امام علی (ع) و مهر مادران سامن، برخی از جانبازان بالای ۵۰ درصد، بیماران سرطانی و ۱۰۰ نفر از بیماران دیالیزی است.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون کادر درمانی هنوز تکمیل نشده است، یادآور شد: خوشبختانه تعداد زیادی از کادر درمان شهرستان واکسینه شدند و به همین علت ابتلای کادردرمانی در این پیک نسبت به پیک قبل کاهش چشمگیری داشته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر با اشاره به اینکه بسیاری از مطب ها، به علت حجم بالای مراجعات از کنترل پزشک خارج شده است، مطرح کرد: امیدواریم در این بحران به نقطه غیرقابل کنترل نرسیم و با رعایت کلیه پروتکلهای بهداشتی، تا دو هفته آینده وضعیت بیماری را به ثبات نسبی برسانیم .