پخش زنده
امروز: -
رئیس بیمارستان سینا: شیوع بیماری در محدودهای که بیمارستان سینا سرویس میدهد از اول سال ۵ برابر شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر محمد طالب پور با بیان این مطلب، افزود: تعداد مرگ و میر در بیمارستان طی این دو هفته تقریبا برابر با ماه اسفند است و میزان بستری ما روزانه به طور متوسط ۱۰ تا ۱۵ نفر است.
وی با ابراز تأسف از اینکه برخی از بیماران مبتلا به کرونا از ترس مراجعه به مراکز درمان، مدتها در خانه میمانند به همین دلیل نیز در این اوج همه گیری سه تا چهار بیمار داشتیم که مرده آنها به اورژانس رسید افزود: یکسری از بیماران بسیار بدحال هستند که حتی وقتی به بیمارستان مراجعه میکنند، در همان اورژانس فوت میکنند، یعنی افرادی هستند که از ترس مراجعه به مراکز درمان مدتها در خانه ماندند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در بیمارستان ما میزان مرگ و میر زیاد نیست و در دو تا سه روز ۱۰ تا ۱۲ نفر مرخص میشوند افزود: بیمارانی که در زمان مناسب تشخیص، به بیمارستان مراجعه میکنند، اغلب درمانهای به موقع دریافت میکنند، پزشکان تبحر بالایی دارند و دارو و تجهیزات هم در دسترس است، یعنی درمانهای استاندارد تعریف میشود که در این شرایط بیمار دو تا سه روز مرخص میشود.
آقای دکتر طالبپور گفت: در این بین بعضیها بدحالتر میشوند، ما مریضی را داشتیم که ۴۸ ساعته فوت کرد، اما باز هم اکثر بیماران خوب میشوند.
وی در مورد ویروس جهشیافتهی انگلیسی افزود: حداقل در بیمارستان ما به نظر میرسد، همان ورودی بیمارستان در حال حاضر ۵ برابر شده است و میزان بستری ما روزانه به طور متوسط ۱۰ تا ۱۵ نفر است مدل ویروس ووهان چینی است که به دلیل رعایت نکردن افراد، انتقال موج سوم و شکلگیری موج چهارم دوباره باعث شیوع ویروس شده، ما تا الان دو تا سه بیمار مبتلا به ویروس جهشیافته داشتیم که بسیار وحشتناک بود.
آقای دکتر طالب پور با اشاره به اثر واکسیناسیون گفت: اگر بخواهیم برای رعایت بهداشت و پیشگیری از کرونا درصدی را مطرح کنیم، استفاده از ماسک و رعایت شیوه نامههای بهداشتی ارزش ۱۰۰ درصدی و واکسیناسیون ارزش ۷۰ درصدی خواهد داشت که با این حساب اهمیت شیوه نامههای بهداشتی خیلی بیشتر خواهد بود، توجه داشته باشید که هر زمان به هر دلیلی مسافرت و ازدحام مردمی افزایش پیدا کرد به شکل روشنی ابتلا بیشتر شد، اما مردم هم خسته شدند و بعد از ۱۴ تا ۱۵ ماه افراد دیگر خیلی حرف گوشکن نیستند و انتظار دارند با واکسیناسیون مشکل حل شود.
رئیس بیمارستان سینا ادامه داد: اگر تا یکم تیر سعی کنیم این محدودیت و سختیها را بپذیریم، بسیار خوب است، البته میدانیم مردم بسیار خسته شدهاند و از طرفی فشار روی کادر درمان بالاست. متأسفانه در این بین افرادی هم هستند که دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، آن یک نفری که رعایت نمیکند میتواند باعث ابتلای افرادی شود که رعایت میکنند، باید این دو ماه آینده هم با سختی طی کنیم تا واکسن بیاید و همه تزریق کنیم.