یادداشتی از محمد علی روزبه، خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نهاوند
نهاوند، شهر قرمز کرونایی: بایدها و نبایدها
نهاوند شهرقرمز کرونایی، شهری با جمعیتی افزون بر ۱۹۵هزارنفر؛ از ویژگیهای این شهرستان وجود مراکز گردشگری است.
متاسفانه تغییر رنگ نارنجی پیش از آغاز سال نو به زرد کرونایی موجب شد که دروازههای شهر نهاوند به روی مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور باز شود و دورهمی ها، تجمعها برگزاری مراسمهای عزا وعروسی آزادانه در مناطق مختلف نهاوند برگزار شود. این عادی انگاری دیری نپایید که نهاوند را به قرمز پر خطر کرونایی تبدیل کرد.
اما آنچه که بایستی مورد توجه قرار گیرد:
چون این شهرستان محل تردد و واسط استانهای جنوبی به غربی و مرکزی است لذا ناچار است به بر خی بیماران در استانهای کرمانشاه یعنی شهرستان کنگاور وشهرستان نورآباد در استان لرستان خدمات رسانی کند تا جایی که تعدادی از بیماران بیمارستانهای نهاوند از این شهرستانهاست، لذا نیازمند امکانات بهداشتی و درمانی بیشتری است!
در مجموع با قرمز شدن شرایط کرونایی نهاوند گروههای شغلی۲،۳و۴ تعطیل است؛ بازار تعطیل است ومردم بدنبال یافتن راهی برای برون رفت از این مشکل .....
آنطور که رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند میگوید: دو بیمارستان علیمرادیان و شهید قدوسی نهاوند در مجموع دارای ۲۳۰ تخت و بیمارستان فعال در این دو بیمارستان است.
دکتر دانشور همچنین گفت: تا شب گذشته بیش از ۱۰۰ بیمار کرونایی در این بیمارستانها بستری شده اند و مراکز درمانی این دو بیمارستان مجبور شده اند ۵ بخش در دو بیمارستان را به بستری کردن بیماران کرونایی در نهاوند اختصاص دهند.
دکتر دانشور تاکید میکند هرچند همه امکانات را برای ارایه خدمت به بیماران کرونایی اختصاص داده ایم، اما کادر درمان نهاوند واقعا خسته است و به همین خاطر از مردم میخواهیم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند تا هر چه زودتر زنجیره انتقال ویروس قطع ، و شرایط عادی شود.