سوگند رحمانی در مسابقات جایزه بزرگ ترکیه
سوگند رحمانی کماندار کیش برای شرکت در مسابقات جایزه بزرگ ترکیه همراه با تیم ملی کشور در ترکیه جضور دارد.
![سوگند رحمانی در مسابقات جایزه بزرگ ترکیه سوگند رحمانی در مسابقات جایزه بزرگ ترکیه](/files/fa/news/1400/1/16/6257797_681.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، اردوی تیم ملی تیر اندازی با کمان در رشته رویکرو در کشور ترکیه در حال برگزاری است.
اردوی مشترک ایران، مولداوی، استونی و چک با انجام رقابتهای مقدماتی و حذفی پیگیری شد و کمانداران ایران نتایج خوبی را ثبت كردند.
مسابقات جایزه بزرگ ترکیه روز چهارشنبه آغاز خواهد شد و در این مسابقات ۳۱ کشور در بخش آقایان و ۲۵ کشور در بخش بانوان در رشته ریکرو به رقابت خواهند پرداخت.
سوگند رحمانی کماندار کیش همراه با زهرا نعمتی، شیوا شجاع مهر، نیلوفر علیپور و مهتا عبدالهی در این رقابتها حضور خواهد داشت.