به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما پاتریک پویانه مدیر عامل توتال افزود این شرکت در عوض تصمیم گرفت طرح آتی توسعه اکتشاف گاز در میدانای شش A۶، منطقهای در غرب میانمار، و عملیات کنونی حفاری چاههای گاز را متوقف کند.
این شرکت بزرگ نفتی به علت فعالیتش در این کشور که از زمان کودتای نظامی اول فوریه در معرض تظاهراتهای بزرگ دموکراسی خواهی است که توسط ارتش به شدت سرکوب میشود، زیر انتقادهای شدیدی قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، پاتریک پویانه در این مقاله آورده است: «آیا ما میتوانیم تولید گاز را متوقف کنیم در حالی که این گاز برق بسیاری از مردم را در رانگون تأمین میکند و با این کار به دردهای روزمره ساکنان این شهر اضافه کنیم.»
وی میافزاید: «با این حال اگر تصمیم بگیریم تولید را برای اعتراض به وضعیت در میانمار متوقف کنیم، ممکن است همکارانمان را در وضعیت سخت کار اجباری قرار دهیم.»
وی خاطر نشان میکند: «به این علت است که ما تصمیم گرفتمیم طرحها و حفاری هایمان را در میانمار متوقف کنیم، اما به تولید گاز ادامه میدهیم.»
پویانه در این مقاله نوشته است: «نه برای حفظ منافعمان و نه برای ادامه دادن به پرداخت مالیات به هیئت حاکمه نظامی بلکه برای تضمین امنیت کارکنان، کارگران و مسئولانمان و جلوگیری از رفتن آنها به زندان و کار اجباری و به ویژه جلوگیری از وخامت بیشتر شرایط زندگی این مردم با قطع کردن برق میلیونها نفر (به تولید گاز ادامه میدهیم).»
پاتریک پویانه اطمینان داد که این شرکت از آغاز بحران در میانمار در ماه فوریه هیچ مالیات یا تعرفهای به هیئت حاکمه نظامی نپرداخته است. صرفا به این علت که نظام بانکی دیگر کار نمیکند.
اگر سیستم بانکی دوباره برقرار میشد، توتال احتمالا مجبور میشد تولید گاز را در این کشور برای نپرداختن مالیات به هیئت حاکمه نظامی متوقف کند.
اما توتال با منتفی دانستن این راه حل، تصمیم گرفت معادل تعرفههایی را که باید به حکومت میانمار پرداخت کند به انجمنهایی بدهد که برای حقوق بشر در میانمار فعالیت میکنند.