انزوا، فقر غذایی و ناامنی شغلی
مشکلات دانشجویان در فرانسه در پی همه گیری کرونا
شیوع ویروس کرونا، دانشجویان را در فرانسه با انزوا، فقر غذایی و ناامنی شغلی مواجه کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی سی جی تی ان، شیوع ویروس کرونا، دانشجویان را در فرانسه با انزوا، فقر غذایی و ناامنی شغلی مواجه کرده است.
در این گزارش به قلم راس کولن آمده است: انجمنهای دانشجویی در فرانسه از دولت این کشور خواسته اند یک صندوق حمایتی به ارزش حدود دو میلیارد دلار برای کمک به جوانان فرانسوی ایجاد کند.
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده است برای جلوگیری از روند از بین رفتن نسلی از دانشجویان بر اثر بیماری همه گیری کووید-۱۹ هر چه در توان دارد، انجام خواهد داد.
اما این همه گیری از آنجا که سبب شده است مدارس و دانشگاهها به تدریس و آموزش آنلاین روی آورند و در عین حال افراد از دوستان خود جدا شده اند و دیگر نمیتوانند به مشاغل نیمه وقت بپردازند، دانشجویان در دانشگاههای فرانسه به شدت تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته اند.
مانل یوسفی دانشجوی فرانسوی در گفتگو با سی جی تی ان اروپا گفت: قبل از این که زندگی دانشجویی داشته باشیم، زندگی اجتماعی داریم.
او همچنین گفت: می توانستیم بیرون برویم و تفریح کنیم. اکنون احساس میکنم زندگی من تنها در دانشگاه خلاصه شده است. اتاق خواب من به کلاس و اتاق غذاخوری ام تبدیل شده است. همه کارهای من در همین اتاق انجام میشود.
رایان یوسفی دوست مانل نیز تجربه خود را با ما به اشتراک میگذارد.
او گفت: کلاسهای آنلاین به شدت شرایط را پیچیده و بغرنج کرده است. تمرکز کردن بسیار دشوار شده است، حواسمان به شدت پرت میشود. او همچنین گفت: بعضی اوقات در رختخواب میمانم. من در اتاقم هستم، کلاسم را از دست میدهم و تنها در رختخواب دراز میکشم.
سید احمد بختی که یکی از سازمان دهندگان جنبش حمایت از دانش آموزان است در گفتگو با سی جی تی ان گفت: درست است آنچه در اینجا میبینیم شامل دانشجویانی میشود که شغل خود را از دست داده اند، اما این انزوا بسیار سخت است. او همچنین گفت: ما بسیاری از این مشکلات را قبل از شیوع کووید-۱۹ هم داشتیم، اما شیوع این همه گیری این مشکلات را بدتر کرده است.
سیستمهای حمایتی گسترده تری برای کمک به دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
در طبقه پایین دانشگاه، یک بانک ارائه کننده مواد غذایی توسط سازمان خیریه صلیب سرخ راه اندازی شده است و اینجا همان جایی است که آنها برای دانشجویان نیازمند مواد غذایی را بسته بندی میکنند.
این بستههای غذایی شامل مواد ضروری همانند غلات، قهوه، ماکارونی و برنج و همچنین نان تازه، میوه و سبزیجات میشود. بانکهای مواد غذایی در دانشگاه سبب ارائه برخی کمکها میشوند، اما آنها تنها میتوانند مشکلات فعلی را کاهش دهند.
دانشجویان همچنین با بازار نامشخص در زمینه فرصتهای شغلی مواجه هستند.
کار نیمه وقت در رستورانها دیگر وجود ندارد و در بازار کار گستردهتر هم شرایط دشوارتر شده است و میلیونها کارگر در حال حاضر به مرخصی فرستاده شده اند.
آنیل برنارد معاون دانشکده "کِج بیزنس" در سخنانی گفت: ما میدانیم کشور از نظر اقتصادی با دشواریهایی مواجه است.
او همچنین گفت: کار ما این است که ببینیم برای حمایت از دانشجویان، فارغ التحصیلان و کادر خود چه اقدامی میتوانیم انجام دهیم، زیرا حتی برای دانشجویانی که پنج یا ۱۰ سال پیش فارغ التحصیل شده اند شرایط اقتصادی مناسبی وجود ندارد. او افزود: بنابراین ما باید از کل جامعه دانشجویی خود در زمینه اشتغال حمایت کنیم.