پخش زنده
امروز: -
رئیس کلانتری ۱۰۳ گاندی از دستگیری سارقی ۴۵ ساله که از ساختمانهای نیمه کاره سرقت میکرد، خبر داد و گفت: متهم به ۲۵ فقره سرقت اعتراف کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "کیانوش نظری" گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت از ساختمانهای نیمه کاره بررسی موضوع در اختیار تیم تخصصی کلانتری ۱۰۳ گاندی قرار گرفت و ماموران ضمن مراجعه به محلهای سرقت و انجام تحقیقات میدانی مطلع شدند که سرقتها توسط یک سارق میانسال انجام شده است و متهم با استفاده از کوله پشتی اش اموال مسروقه را از محل سرقت انتقال میدهد.
وی عنوان کرد: گشت زنیهای انتظامی افزایش و تصویر متهم در اختیار تیمهای مختلف گشتهای کلانتری قرار گرفت تا اینکه روز گذشته تیم گشت خودروی کلانتری موفق شدند سارق را که کوله پشتیای به همراه داشت و در نزدیکی ساختمانی نیمه کاره در حال تردد بود، شناسایی کنند.
رئیس کلانتری گاندی ابراز داشت: متهم دستگیر و در بازرسی از داخل کوله پشتی اش تعدادی شیرآلات ساختمانی کشف شد و متهم به سرقت این اموال از یک ساختمان نیمه کاره اعتراف کرد.
سرهنگ نظری ادامه داد: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۲۵۰ میلیون ریال برآورد کرده اند و متهم پس از انتقال به کلانتری به ۲۵ فقره سرقت از ساختمانهای نیمه کاره اعتراف کرد.