یک فعال اجتماعی در انگلیس در تحقیقاتی به بررسی دلایل بحران بی خانمانی در این کشور پرداخت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ یک فعال اجتماعی در انگلیس با این پرسش که چرا در انگلیس افراد بی خانمان داریم؟ به بررسی دلایل این بحران در این کشور پرداخت.
این فعال اجتماعی گفت: بی خانمانی در انگلیس یک بحران است. در حالی که ۶۵۰ هزار خانه خالی در این کشور وجود دارد، بیش از ۲۸۰ هزار نفر بی خانمان هستند. برنامه «رییل تاک تودی» پرسید: «چرا دولت انگلیس مصمم به نادیده گرفتن بی خانمانی و فقر در این کشور است؟» فعال اجتماعی گفت: «من واقعاً از خودم میپرسم چرا اینجا هستم، چرا در این کشور زندگی میکنم. صادقانه میگویم. به خدا قسم میخورم. امروز درباره بحران بی خانمانی در انگلیس و اینکه آیا هنوز باید به این مشکل بپردازیم یا نه، صحبت خواهیم کرد.» وی گفت: «بیش از ۶۵۰ هزار خانه خالی در انگلیس وجود دارد، اما ۲۸۰ هزار بی خانمان وجود دارند. این مسئله قابل فهم نیست. این واقعیت گریز ناپذیر و بخشی از نظامی است که در آن زندگی میکنیم.» این فعال اجتماعی همچنین خاطر نشان کرد: «در حال حاضر، بیش از ۶۴۸ هزار خانه خالی در انگلیس وجود دارد، در حالی که بیش از ۲۰۰ هزار واحد از این خانهها بیش از شش ماه، خالی بوده اند؛ و ۲۸۰ هزار نفر بی خانمان هستند. ممکن است فکر کنید چرا وضعیت این گونه است. این به این دلیل است که بی خانمانی مشکلی نیست که دولت نتواند آن را حل کند. این مشکل کاملاً قابل حل است. اما این نتیجه یک ایدئولوژی سیاسی است که افراد بی خانمان را در مرکز هشدار به شما قرار میدهد که اگر به این ایدئولوژی گوش ندهید، چه اتفاقی روی میدهد.» وی افزود: «این ایده که افراد بی خانمان هزینه بر هستند، مضحک است. نباید برچسب قیمتی برای نجات جان انسانها وجود داشته باشد. نباید برچسب قیمتی برای اسکان افراد وجود داشته باشد. باید به این واقعیت توجه کنیم که افراد بی خانمان گران هستند. اگر برای آنها مسکن تهیه نکنیم، آنها هزینه بیشتری خواهند داشت. وی همچنین گفت: بر اساس یک مطالعه، در سال ۲۰۱۹ (۱۳۹۸)، یک میلیارد پوند به اسکان موقت افراد بی خانمان اختصاص یافت. اینگونه نیست که ما نمیتوانیم افراد بی خانمان را اسکان دهیم، بلکه ما نمیتوانیم افراد بی خانمان را بی خانمان نگه داریم. ما ۲۸۰ هزار بی خانمان داریم که کار نمیکنند، در نتیجه احتمالاً مالیات هم نمیدهند. این به این معنی است که ما از این وضعیت سود نمیبریم، بلکه چیزی را از دست میدهیم.»
فعال اجتماعی مذکور در انگلیس گفت: «افرادی در جامعه ما مستاصل هستند. یک مرد بی خانمان پیش از انتخابات ۲۰۱۹ (۱۳۹۸) در برابر پارلمان، جان باخت. او از سرما مُرد. چگونه این مسئله امکان دارد؟ چرا این اتفاق روی میدهد؟» وی پرسید: «اگر بار دیگر مجبور باشیم به خاطر همه گیری کرونا وارد قرنطینه شویم، افراد بی خانمان وقتی که خانه ندارند، چطور میتوانند در خانه بمانند؟ این اصلاً قابل درک نیست. این تبعیض برضد افرادی است که درآمد کمتری دارند. آنها به دلیل وضعیت مالی شان، نمیتوانند ایمن باشند. این اغلب تبعیض آمیز و غیر منصفانه است.» گفتنی است تشدید معضل بیخانمانی و تعمیق شکاف طبقاتی در جامعه انگلیس، بر اساس آماری که از داخل این کشور ارائه میشود همچنان در خیابانهای این کشور در حال افزایش است.